Rýchlo soľ nakladacia Pekla na klobásky - 115 g | BROWIN, 410027
Cena bez DPH:
2,08€
Cena s DPH:
2,49€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
váha: | 0.115 kg |
EAN kód: | 5904816005240 |
Rýchlo soľ nakladacia Pekla na klobásky - 115 g | BROWIN, 410027 - Popis:
Rýchlo soľ nakladacia - Pekla na klobásu je zmes, ktorá vám umožní vychutnať si zdravé, aromatické a chutné klobásy pripravené vo vašej vlastnej kuchyni!• Jednoduché použitie - rýchlo a ľahko pripravíte lahodné klobásy varené v pare alebo údené klobásy s jedinečnou tradičnou chuťou.
• Jeden výrobok, dve možnosti spracovania - použite ho na údenie alebo na naparovanie klobás - sami sa rozhodnite, ktorý spôsob spracovania mäsa vám vyhovuje!
• Tradične vytvorená zmes - nájdete v nej silu korenia vrátane koriandra, bieleho korenia, granulovaného cesnaku, nového korenia a rasce, ktoré dodajú domácim pochúťkam vynikajúcu a jedinečnú arómu.
• Účinne chráni mäsové výrobky - vďaka vytvrdzovaciemu prostriedku si vaše údeniny nielen zachovajú krásnu farbu, ale budú aj mikrobiologicky stabilné.
• Efektívne balenie - 115 g rýchlo soľ stačí na prípravu až 5 kg klobásy.
Nakladanie mäsa s naším novým nakladacím roztokom je čistá radosť. Ľahko a rýchlo pripravíte lahodné dusené alebo údené klobásy a zvýrazníte ich jedinečnú, tradičnú chuť. Vďaka našej soli budú vaše mäsové výrobky aj mikrobiologicky stabilné. Bylinky obsiahnuté v zmesi, ako je koriander, biele korenie, granulovaný cesnak, nové korenie a rasca, im navyše dodajú vynikajúcu a jedinečnú arómu. Použitím soli na solenie klobásky docielite to, že vaše mäso zostane lákavo ružové a bude lákať hodujúcich hostí svojim atraktívnym vzhľadom. Balenie s hmotnosťou 115 g vystačí na prípravu až 5 kg klobásy.
Vyskúšajte náš osvedčený tradičný recept na 5 kg klobásy:
Suroviny:
• 1 kg krkovičky
• 2 kg pliecka
• 1 kg stehna
• 0,8 kg hovädzieho mäsa
• 0,5 kg bôčika
• 1 balenie soli
Príprava:
Mäso zbavené blán a tuku nakrájajte na kocky veľkosti asi 2-4 cm. Hovädzie mäso a bôčik rozdrvte cez najjemnejšie sitko mlynčeka na mäso. Hovädzie mäso zvlášť prehniteme s 0,5 l studenej vody, kým sa nevytvorí biele lepidlo. Zvyšné mäso pomelieme cez sito s veľkosťou ôk 8-12 mm. Zmiešajte, pridajte obsah vrecka a dôkladne prehneťte. Namočte bielkovinová črievka, pevne ich naplňte náplňou a nechajte min. 5 minút odležať. Namočte bielkovinový čriev, potom ich pevne naplňte náplňou a nechajte aspoň 8 h pri izbovej teplote, aby sa mäso vysušilo a dobre stuhlo (môžete použiť studený vetrák na ofukovanie). Takto pripravené klobásy pečieme asi 3 h pri teplote 50-60 °C, potom ich sparíme vložením mäsa do vody s teplotou 75-80 °C. Varte v pare, kým teplota vo vnútri tyče nedosiahne 68 °C. Proces údenia je možné vynechať a klobásky napariť ihneď po vysušení a usadení mäsa vo vnútri čriev.
Zloženie: jedlá soľ, korenie (koriander, biele korenie, granulovaný cesnak, nové korenie, rasca, dusitan sodný.
Výrobok môže obsahovať stopy horčice, zeleru, sóje, sezamu, lepku, orechov.
Rýchlo soľ nakladacia Pekla na klobásky - 115 g | BROWIN, 410027 - Recenzie:
Rýchlo soľ nakladacia Pekla na klobásky - 115 g | BROWIN, 410027 - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.