Rýchlo nakladacia soľ - soľ na klobásky - 65 g | BROWIN, 410014
Cena bez DPH:
1,05€
Cena s DPH:
1,26€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 120 mm |
šírka | 5 mm |
výška | 160 mm |
váha: | 0.065 kg |
EAN kód: | 5908277716509 |
Rýchlo nakladacia soľ - soľ na klobásky - 65 g | BROWIN, 410014 - Popis:
Rýchlo soľ nakladacia - Na prípravu párkov a klobások je vhodná soľná zmes so zmesou byliniek a korenia. Vďaka údeniu si mäso zachová svoju chutnú farbu a bude mikrobiologicky stabilný. Bylinky a korenie obsiahnuté v zmesi mu zase dodajú vynikajúcu chuť a jedinečnú arómu.Recept na obyčajnú klobásu
Suroviny:
• 600 g place, 500 g krkovičky,
• 400 g bôčika,
• 200 g slaniny,
• 200 g hovädzieho mäsa,
• 100 g kotlety,
• 100 ml vody,
• 1 balenie soli,
• Bravčové črevá.
Bravčovú krkovičku, pliecko a kotletu pomeľte na mlynčeku s priemerom 12 mm. Slaninu a bôčik pomeľte na mlynčeku s priemerom 8 mm. Hovädzie mäso dvakrát pomeľte na mlynčeku s najjemnejšími okami. K hovädziemu mäsu pridajte 100 ml studenej vody a hneťte, kým sa neobjaví biela lepkavá hmota. Potom spojte všetko mäso dohromady, pridajte 1 balenie soli a dôkladne prehneťte. Vložte na 24 hodín do chladničky. Dvadsať minút pred vybratím mäsa z chladničky pripravte bravčové črevá. Dôkladne ich prepláchnite a nechajte ich vo vlažnej vode. Mäso vyberte a ešte minútu hneťte, potom ochutnajte a podľa potreby dochuťte. Pomocou plnky naplňte črevá (pomerne pevne, ale tak, aby sa dali stočiť a vytvarovať). Klobásy necháme pri izbovej teplote asi 1-2 hodiny schnúť. Najlepšie v zavesenej polohe, napr. na stojane na klobásy. Po vysušení vložte klobásy do udiarne a nechajte ich 1,5 h (až zo zlatistej) údiť pri teplote 50-60 °C. Po tejto dobe klobásu sparte vo vode s teplotou 75 °C po dobu približne 15 minút (odrežte kúsok a skontrolujte, či je hotová).
Zloženie:
(granulovaný cesnak, čierne korenie, majorán, muškátový oriešok, červená pálivá paprika), dusičnan draselný.
Upozornenie.
Skladujte na suchom, chladnom a tienistom mieste.
Výrobok môže obsahovať stopy horčice, zeleru, sóje, sezamu, lepku, orechov.
Doba minimálnej trvanlivosti: Dátum spotreby a číslo šarže na obale.
Rýchlo nakladacia soľ - soľ na klobásky - 65 g | BROWIN, 410014 - Recenzie:
Rýchlo nakladacia soľ - soľ na klobásky - 65 g | BROWIN, 410014 - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.