Planetárny robot s možnosťou indukčného varenia, katalógové číslo 979990, od svetovo preslávenej firmy Kenwood. Ideálny k miešaniu cesta na výborné múčniky či šľahané peny.
Špecifikácia:
Do úschovne
Nástavec – špirálový krájač na zeleninu, katalógové číslo 229965, od svetovo preslávenej a profesionálmi obľúbenej značky Kenwood. Parametre: dĺžka 22 cm, výška 27 cm. Sada obsahuje 5 ostrí pre krájanie rôznych tvarov: pappardelle, linguine, spaghetti, tagliatelle a vlnité mašličky. Určené pre roboty zo série Kenwood Chef. Pre zásuvku s nízkymi otáčkami. Vybavený bezpečnostným uzáverom. Ideálny pre hotelové a reštauračné kuchyne, pizzerie a iné gastronomické prevádzky, ktoré servírujú cestovinové chody. Podsvietené ovládacie koliesko.
Do úschovne
Stolní mixér s džbánom BLM802, katalógové číslo 230671, od svetovo obľúbenej značky Kenwood. Parametre: dĺžka 16 cm, šírka 22 cm, výška 43 cm, objem 1,6 l. Mixovací džbán je vyrobený z Thermo Resist skla, v ktorom môžete mixovať ako teplé tak i studené suroviny. Mixér je vybavený plynulou reguláciou rýchlosti, pulzným režimom, 6 automatickými programami (nápoje, krémové polievky, drvenie ľadu, sekanie – jemné a hrubé, samočistiaci program), 4-pásmové ostrie vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele: 2 pásma pre separáciu surovín, aby neblokovali priestor pod ostrím a spodné ostrie, ktoré odráža suroviny smerom hore, ozubené ostrie slúži k rozdrveniu veľmi tvrdých častí. Veľmi jednoduchý systém ukotvenia na podstavec typu DROP ON. Mixér bol navrhnutý tak, aby ho mohli používať tiež ľaváci. Špeciálna miešacia tyčinka pre dokonalé koktejly je súčasťou sady. Mixér je ideálnym riešením pre kluby, bary, reštaurácie, hotely a tiež domácnosť.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.