Nôž Yanagi Sashimi, 21 cm | SATAKE, Yoshimitsu
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 338 mm |
šírka | 2.1 mm |
výška | 46 mm |
materiál: |
|
váha: | 0.105 kg |
Nôž Yanagi Sashimi, 21 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Popis:
Satake Yoshimitsu kuchynský nôž Usuba, 16 cmJaponský nôž je určený na krájanie byliniek a zeleniny. Tenká, obdĺžniková čepeľ je schopná krájať skoro priehľadné plátky (metóda katsura-muki) a vďaka svojej veľkosti s ňou môžete nakrájané suroviny rovno prenášať do šalátu alebo priamo na panvicu. Rovná čepeľ sa používa predovšetkým na zvislé krájanie pomocou rôznych techník, ako je napr. julienne a chiffonade.
Technické parametre:
Ostrie - uhlíková oceľ (hrdzavejúca oceľ) SK-5
Tvrdosť - 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka - 33,8 cm
Dĺžka čepele - 16 cm
Šírka čepele - 4,6 cm
Hrúbka čepele - okolo 2,1 mm
Váha - okolo 105 g
Nože Satake Yoshimitsu sú ideálnym riešením pre milovníkov tradičných nožov zo zeme vychádzajúceho slnka. Čepeľ je vyrobená z veľmi silnej a tvrdej, vysoko uhlíkovej ocele SK-5, ktorá zostáva po dlhú dobu veľmi ostrá. Drevená osemhranná rukoväť je vystužená plastovým krúžkom. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú nože z uhlíkovej ocele veľmi oceňované japonskými kuchármi, hoci vyžadujú delikátnejšiu starostlivosť.
Nôž Yanagi Sashimi, 21 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Recenzie:
Nôž Yanagi Sashimi, 21 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.