Nôž šéfkuchára Bunka, 20 cm | SATAKE, Satoru
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 334 mm |
šírka | 2 mm |
výška | 44 mm |
materiál: | molybden-vanádová oceľ |
váha: | 0.175 kg |
Nôž šéfkuchára Bunka, 20 cm | SATAKE, Satoru - Popis:
Nôž šéfkuchára Bunka Satoru Satake 20 cmNajuniverzálnejší kuchynský nôž určený na krájanie, filírovanie a kosenie najrôznejších pokrmov. Pretože má ostrý hrot, možno ho tiež použiť na oddelenie mäsa od kostí, porciovanie kurčaťa alebo filetovanie menších rýb, ak je to potrebné. Čepeľ s optimálnou dĺžkou umožňuje rezať väčšie plochy a zaručuje plnú kontrolu nad nožom. Kvalitný kuchársky nôž je nepostrádateľnou súčasťou výbavy každého kuchára.
Technické údaje:
Čepeľ - molybdén vanádiová oceľ
Tvrdosť - 56-58 HRC
Celková dĺžka - 33,4 cm
Dĺžka čepele - 20 cm
Šírka čepele - 4,4 cm
Hrúbka čepele - cca 2,0 mm
Hmotnosť - cca 175 g
Kuchynské nože Satake Sator ponúkajú užívateľom optimálny pomer ceny a kvality. Odolné čepele sú vyrobené zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje ich životnosť a odolnosť proti korózii. Nitované rukoväte sú vyrábané z hladkého bakelitu s výplňou z drevitej múčky, ktorá je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože tohto radu sú pevné, vyvážené a sú ideálne na každodennú prácu.
Nôž šéfkuchára Bunka, 20 cm | SATAKE, Satoru - Recenzie:
Nôž šéfkuchára Bunka, 20 cm | SATAKE, Satoru - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.