Nôž Santoku Bunka, 17 cm | SATAKE, Satoru
Cena bez DPH:
34,06€
Cena s DPH:
40,87€
Ak máte otázku, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
dĺžka | 300 mm |
šírka | 2.2 mm |
výška | 48 mm |
materiál: | molybden-vanádová oceľ |
váha: | 0.17 kg |
Nôž Santoku Bunka, 17 cm | SATAKE, Satoru - Popis:
Nôž Satake Satoru Santoku Bunka, 17 cmVšestranný japonský kuchynský nôž určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa a rýb. Široká čepeľ uľahčuje prenášanie nakrájaných potravín do šalátovej misy alebo panvice a je tiež vhodná na drvenie cesnaku. Vysoká rukoväť zabraňuje nárazu kĺbov o dosku. Vďaka svojim veľkým rozmerom je nôž ideálny na krájanie veľkého ovocia a zeleniny, ako je melón, cuketa alebo kapusta.
Technické údaje:
Čepeľ - molybdén vanádiová oceľ
Tvrdosť - 56-58 HRC
Celková dĺžka - 30,0 cm
Dĺžka čepele - 17,0 cm
Šírka čepele - 4,8 cm
Hrúbka čepele - 2,2 mm
Hmotnosť - cca 170 g
Kuchynské nože Satake Sator ponúkajú užívateľom optimálny pomer ceny a kvality. Odolné čepele sú vyrobené zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje ich životnosť a odolnosť proti korózii. Nitované rukoväte sú vyrábané z hladkého bakelitu s výplňou z drevitej múčky, ktorá je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože tohto radu sú pevné, vyvážené a sú ideálne na každodennú prácu.
Nôž Santoku Bunka, 17 cm | SATAKE, Satoru - Recenzie:
Nôž Santoku Bunka, 17 cm | SATAKE, Satoru - Vrátenie a reklamácia:
V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.