Cena bez DPH: 19,40€
Cena s DPH: 23,28€
Dostupnosť: 14 dní
Náklady za dopravu: od 8,50€
V košíku

Ak máte otázku, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.sk Naša zákaznícka zóna je Vám k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 - 16:00
Informácie:
výška 542 mm
priemer: 295 mm
objem: 25 l
materiál: plast
výpustný ventil: áno
váha: 0.995 kg
EAN kód: 5904816001624

Demižón 25 l s úchytom a kohútikom | BROWIN, 644226 - Popis:

Ideálne pre domácich vinárov a pivovarníkov. Ľahký, nerozbitný demižón s kohútikom, bordó uzáverom, zátkou a kvasnou trubičkou je produkt, ktorý vám uľahčí kvasenie domácich destilátov! Jeho funkčnosť si zamilujete!

• Ľahký a nerozbitný - demižón je vyrobený z nerozbitného materiálu a je ľahšou náhradou štandardných sklenených demižónov, ktorá vám zaručí, že ho pri umývaní, plnení a preprave nikdy nerozbijete!
• Jednoduché nalievanie nápojov - špeciálne navrhnutý obvodový kohútik pripojený k balónu vám umožní nalievať víno, pivo a ďalšie druhy nápojov úplne pohodlne a bez problémov. Vďaka premyslenej konštrukcii a umiestneniu kohútik neprekáža pri umiestňovaní demižónu na rovné plochy.
• Pohodlný a pevný úchyt - výberom nášho výrobku vsádzate na ergonomické riešenie! Demižón je vybavený pevne namontovaným pevným úchytom, ktorý uľahčuje jeho prenášanie, aj keď je ťažký a plný.
• Bezpečný, schválený plast - plast použitý na demižón je bezpečný a určený na styk s potravinami, vrátane až 95% alkoholu.
• Široký otvor a stupnica - nádoba sa vyznačuje veľmi širokým otvorom, ktorý umožňuje ľahké umývanie a plnenie. Steny demižónu majú aplikovanú stupnicu, ktorá uľahčuje plnenie na uvedený objem.
• Kompletná sada - skladá sa z nerozbitného demižónu s objemom 25 l, vypúšťacieho kohútika a rukoväte, bordó uzáveru, zátky s otvorom pre hadičku, fermentačné trubičky, špeciálneho kľúča, ktorý vám pomôže upevniť kohútik na demižón, a návodu na použitie.

Revolučný produkt vhodný ako pre začínajúcich, tak pre pokročilých vinárov a pivovarníkov! Ľahký nerozbitný demižón s objemom 25 l je vyrobený z nerozbitného potravinárskeho plastu. Je to investícia na dlhé roky a vynikajúca náhrada tradičných sklenených demižónov. Nádoba je vybavená pohodlným uchom na prenášanie, ktoré skvele padne do ruky a umožní vám ľahko prenášať aj plný, ťažký balón! Doplnkovou funkciou výrobku je špeciálne navrhnutý otočný kohútik, ktorý uľahčuje odlievanie. Plnenie demižónu uľahčuje stupnica vytlačená na priehľadnom plaste, ktorá umožňuje overiť množstvo nastavovanej zmesi. Demižón bol testovaný na bezpečný styk s alkoholom do 95%.

Pri výbere nášho demižónu obdržíte kompletnú sadu, ktorá obsahuje aj bordový uzáver a fermentačnú trubičku, kľúč, ktorý pomáha utiahnuť kohútik v balóniku, a zátku. Výstupky na uzávere uľahčujú otváranie a zatváranie balónika a rukoväť v uzávere umožňuje jeho prenášanie, keď je prázdny. Špeciálna konštrukcia uzáveru nemá tesnenie, takže sa nemusíte báť, že by sa pod ním hromadili plesne a baktérie, ktoré by mohli kontaminovať nastavenia.

Široký otvor demižónu rozhodne uľahčuje udržiavanie čistoty vo vnútri a pohodlné vyťahovanie dužiny. Na čistenie odporúčame používať pyrosiričitan draselný, pyrosiričitan Turbo alebo Oxi Turbo.

Upozornenie
Nevystavujte demižón priamemu slnečnému žiareniu kvôli jeho obmedzenej odolnosti voči UV žiareniu.
Demižón umývajte pri teplote maximálne 70 ° C, mäkká huba.
Prípustná koncentrácia alkoholu 95 %.

Súprava obsahuje:
• demižón z plastu (PET-1) s objemom 25 L
• otočný kohútik
• pevný úchyt
• bordové tesniace viečko fi 100 s úchytom aj s otvorom na korok
• korok s otvorom pre fermentačnú trubičku
• fermentačná trubička s ochranným korkom
• vklad s popisom
• preglejkový kľúč pre jednoduchú montáž kohútika (preglejkový kľúč na krúžok kohútika r.34)
Demižón 25 l s úchytom a kohútikom | BROWIN, 644226 - Recenzie:
Len zákazníci, ktorí si daný tovar zakúpili môžu pridať recenziu.
Demižón 25 l s úchytom a kohútikom | BROWIN, 644226 - Vrátenie a reklamácia:

V prípade, že zakúpený tovar vám z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, ako spotrebiteľ ho môžete vrátiť do 14 dní odo dňa zakúpenia. Vrátenie tovaru sa riadi článkom 5. našich obchodných podmienok. Doporučujeme vyplniť formulár, ktorý je možné stiahnuť na nižšie uvedenom odkaze a zaslať ho spolu s tovarom na našu prevádzkovú adresu. Výmena tovaru za iný je rovnako možná. Doporučujeme sa pred odstúpením alebo výmenou dohodnúť s našim obchodným oddelením. V prípade reklamácie tovaru vyplňte reklamačný formulár, ktorý je pod odkazem nižšie.

Reklamačný formulár

Formulář pro odstoupení od smlouvy