-
UYAR - jednička medzi kebabovými nožmi
Turecko si vo svete vydobylo svoje charakteristické postavenie. Jedným z najcharakteristickejších prvkov miestnej kultúry je chutná kuchyňa. V tejto veci sa do popredia dostáva známy pokrm kebab, ktorý si získal srdcia milovníkov orientálnych chutí z celého sveta.
Tento ikonický pokrm sa dostal do Česka už na začiatku 70. rokov minulého storočia. K dynamickému nárastu popularity však došlo v 90. rokoch. V súčasnej dobe sú miesta špecializujúce sa na podávanie kebabu. Treba však poznamenať, že postupom času sa prístup k príprave tohto pokrmu zmenil.
-
Čokoládová fontána, praktické a efektívne fondue zariadenia
Pokračuj v čítaní > -
Najobľúbenejšie značky kuchynského vybavenia
Pokračuj v čítaní > -
Stojí za to mať v príslušenstve keramický riad
Pokračuj v čítaní > -
Hrnce z nerezovej ocele - prečo je dobré ich mať vo svojej kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Drevený riad a príslušenstvo v profesionálnej kuchyni a domácnosti
Pokračuj v čítaní > -
Zariadenia a príslušenstvo na výrobu čokolády
Pokračuj v čítaní > -
Stroje a príslušenstvo na výrobu čokolády
Pokračuj v čítaní > -
Drevený riad a príslušenstvo do profesionálnej i domácej kuchyne
Pokračuj v čítaní > -
Ako správne smažiť rybu
Pokračuj v čítaní > -
Veda v službách gastronómie alebo čo je to molekulárna gastronómia
Pokračuj v čítaní > -
Výhody a použitie woku
Pokračuj v čítaní > -
Ako ošetrovať liatinový riad v kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Ako uskladniť kuchynské nože - stojan vs lišta
Pokračuj v čítaní > -
Vybavenie pizzerie potrebné zariadenia a príslušenstvo
Pokračuj v čítaní > -
Príslušenstvo na pečenie a dekorovanie v profesionálnej a domácej kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Je bezpečné používať tlakový hrniec
Pokračuj v čítaní > -
Druhy cukrárských foriem v profesionálnej aj domácej kuchyni
Pokračuj v čítaní > -
Najdôležitejšie zásady zdravého vyprážania
Pokračuj v čítaní > -
Japonské nože v profesionálnej a domácej kuchyni
Pokračuj v čítaní >
- 1
- 2