Výrobník ľadovej triešte 150kg/24h chladený vzduchom. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadovej triešte 90kg/24h chladený vzduchom. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadovej triešte 90kg/24h chladený vodou. Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Obsahuje zásobník na ľad, izolované steny. Používať vodu s tvrdosťou 6°dH nemeckej stupnice.
Do úschovne
Výrobník ľadu od firmy Hendi, s katalógovým číslom 271797. Výrobník ľadu vyrába ľadovú triešť, ktorá je ideálna pre miešanie nápoje či chladenie mäsa a rýb. Jednoduchá strieborná konštrukcia z nerezovej ocele, zásobovacia priehradka na 7 kg ľadu, systém signalizujúci nedostatok vody či plnú zásobovaciu priehradku hotových ľadových kociek. Vrátane prívodová a výstupná hadica a lopatky na ľad. Klimatická trieda: N. Chladiaci prostriedok: R290, chladenie jednotky vzduchom. Výrobná kapacita: cca +/- 80 kg/deň. Zariadenie splní svoj účel napríklad v baroch, krčmách, reštauráciách alebo hoteloch.
Do úschovne
Výrobník ľadu F 125, Bartscher 104436 umožňuje rýchlo vytvárať drobné ľadové kryštáliky. Tento druh ľadu sa používa pri vystavovaní a skladovaní mäsa alebo rýb v maloobchodných predajniach, ako i pre nápoje, kokteily a dezerty. O rozmeroch 680×510×1000 mm má snímač hladiny naplnenia a je vhodný pri zabudovaní. Súčasťou je i lopatka na ľad. Zariadenie pracuje s výkonom 0,49 kW/230V a váži 60,6 kg. Za 24 hodín dokáže vyrobiť až 120 kg drveného ľadu. Odporúčame dodržiavať vzdialenosť rozostupov 15 cm na každej strane zariadenia.
Do úschovne
Výrobník ľadu F 80, Bartscher 104409 umožňuje rýchlo vytvárať drobné ľadové kryštáliky. Tento druh ľadu sa používa pri vystavovaní a skladovaní mäsa alebo rýb v maloobchodných predajniach, ako i pre nápoje, kokteily a dezerty. O rozmeroch 570×600×680 mm má snímač hladiny naplnenia a je vhodný pri zabudovaní. Súčasťou je i lopatka na ľad. Zariadenie pracuje s výkonom 0,4 kW/230V a váži 52 kg. Za 24 hodín dokáže vyrobiť až 90 kg drveného ľadu. Odporúčame dodržiavať vzdialenosť rozostupov 15 cm na každej strane zariadenia.
Do úschovne
Výrobník ľadu Firmness s automatickým drvičom je zariadenie, ktoré ponúka nielen kocky ľadu, ale aj drvený ľad, takže spĺňa najrôznejšie potreby: dodáva dokonalý ľad do nápojov, smoothies, dezertov, ale tiež slúži na chladenie alebo vystavovanie produktov. Vďaka prepínaču priorít na prednom kryte je možné nastaviť výrobu kociek ľadu alebo drveného ľadu podľa potreby. Proces výroby ľadu so vstrekovacím systémom je spoľahlivý, vysoko účinný a vďaka nízkej spotrebe vody tiež ekonomický. Konštrukcia zariadenia je vyrobená výhradne z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Okrem odolnosti má táto funkcia vysoky hygienický význam, pretože uľahčuje udržiavanie čistoty. Dôležité je, že užívateľ môže tiež ľahko vybrať kazetu vstrekovacie jednotky z výrobníka ľadu na čistenie a dezinfekciu. Výrobník ľadu Firmness vyrába dokonale hygienické, krištáľovo čisté a priehľadné kocky ľadu v kubickom formáte s dĺžkou hrany 30×30×30 mm. Taká kocka ľadu je pre mnoho barmanov a reštaurátorov najžiadanejšia nielen pre jej vizuálne vlastnosti, ale aj pre pomalé uvoľňovanie roztopenej vody pri chladení nápojov a príprave koktailov. Vďaka tomu sa chuť nápoja menej zmení a získame dlhodobý chladiaci účinok. Kapacita za 24 hodín: 125 kg / 5000 kociek ľadu. Zásoba: 130 kg. Hmotnosť 172 kg
Do úschovne
Moderný dizajn, priestorovo úsporný a vysoko účinný- to je výrobník kociek ľadu Hardness s automatickým drviacim strojom ideálne pre použitie v kokteilových baroch, reštauráciách, hoteloch a ďalších oblastiach gastronómie, ktoré používajú kocky ľadu a drvený ľad každodenne. Výrobník ľadu Hardness má delenú nádobu na kocky ľadu tvare “kalíšok” (Hollow Ice) a drvený ľad. Model sa vyznačuje vysokou účinnosťou – produkuje 80 kg ľadu denne a prevádzku zariadenia je pomerne jednoduchá a pohodlná vďaka tlačidlu, ktorým možno nastaviť prioritu prevádzky a riadiť tak výrobu požadovaného typu ľadu v závislosti na požiadavkách zákazníka. Proces prípravy ľadu je založený na spoľahlivej vlnovej technológii. Vlnový pohyb vody najprv spôsobí, že molekuly vody zamrznú na prstoch výparníku. Prvky rozpustené v pitnej vode (minerály, častice nečistôt atď.) zostávajú vo vani a spolu so zostavajúcou vodou sú vypúšťané do odtoku. Výsledkom sú hygienicky krištáľovo čisté kocky ľadu. Ďalším prvkom je mlynček na ľad, ktorý drví kocky a vytvára tak dokonalý drvený ľad s optimálnou konzistenciou. Konštrukcia a vysoká kvalita prvkov zaisťujú nízke prevádzkové náklady a zvýšenú účinnosť zariadenia Kapacita za 24 hodín: 80 kg / 5 000 kociek ľadu Zásoba: 67 kg Hmotnosť 138 kg
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Výrobník ľadu – SÉRIA F
Do úschovne
Pri výbere vhodného zariadenia na výrobu ľadu je dôležité dobre vypočítať pomer medzi výkonom takého zariadenia a charakterom prevádzky a jej špecifickými potrebami. V prípade barov, nočných klubov, diskoték alebo reštaurácií je pre množstvo ľadu, spotrebovaného v rôznych formách, rozhodujúci faktor priemerný počet obsluhovaných zákazníkov. Čo sa týka sezónnej prevádzky, ako napríklad počas letných mesiacov, alebo do výrobných miestností, v ktorých je horúco, je vhodný skôr stroj, ktorý je prispôsobený nepretržitej a bezproblémovej prevádzke i vo vyšších teplotách – dokonca vyššej než 40°C.
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.