Všetky kategórie v sekcii Výrobníky kockového ľadu

Výroba ľadu – profesionálne výrobníky ľadových kociek

Len ťažko si môžete predstaviť moderný, dobre fungujúci bar bez výkonného zariadenia na výrobu ľadu. Ľadové kocky sa používajú do väčšiny nápojov, ak už to sú šťavy, miešané kokteily, alkoholické drinky a podobne. Používajú sa tiež na naplnenie nádob pri podávaní šampanského alebo vína. Preto, ak už sa jedná o bary, kluby, diskotéky alebo treba hotely, reštaurácie a iné gastronomické prevádzky – potreba ľadových kociek bude vždy výrazná, bez ohľadu na ročné obdobie. Pre také prevádzky sú ideálne profesionálne výrobníky ľadových kociek alebo ľadovej triešte, vďaka ktorým môžete mať k dispozícii potrebné množstvo ľadu bez dlhého časového oneskorenia.

Čítať viac >

Výkonnosť výrobníka na ľad

Veľké gastronomické prevádzky, ako napríklad diskotéky, nočné kluby alebo bary, kde sa predáva veľké množstvo chladených drinkov, miešaných nápojov alebo alkoholických kokteilov, ocenia profesionálne výrobníky ľadu. Tie sú schopné vyrobiť až niekoľko desiatok kilogramov ľadu za deň, niekedy i viac. Nesmieme pri tom zabudnúť, že tieto profesionálne stroje vyžadujú stále pripojenie k vode a odtok. Ľad vzniká pomocou nástrekovej technológie – všetky vzduchové bubliny a nečistoty sú odstránené. Modely, ktoré sú chladené vodou môžete použiť ako vstavané zariadenie. Sú ideálne na umiestnenie pod pracovnou doskou alebo do vstavanej skrinky. Výrobník ľadu tak nie je príliš vidieť a vďaka vstavaniu je tiež ho menej počuť.