Šokové schladzovače a zmrazovače

Profesionálne šokové schladzovače a zmrazovače

Šokové schladzovače a zmrazovače pre gastronómiu sú jedinečné zariadenia, ktoré ponúkajú používateľom veľa možností a zaujímavých funkcií. Hlavnou úlohou šokových schladzovačov a zmrazovačov je extrémne rýchle chladenie, rovnako ako zmrazenie potravín ihneď po ich príprave. Toto riešenie sa veľmi často používa v reštauráciách, baroch rýchleho občerstvenia, rovnako ako v hotelových kuchyniach a ďalších stravovacích zariadeniach. Potraviny, ktoré sú uložené v zmrazovači, si zachovávajú všetky svoje chuťové vlastnosti a sú úplne bezpečné na konzumáciu. Šokové schladzovače a zmrazovače pre gastronómiu sú riešením pre tie gastronomické zariadenia, ktoré pripravujú veľké množstvo potravín. Umožňujú ich bezpečné skladovanie a zabraňujú tvorbe baktérií.

Výrobca
Cena netto
od do
Napätie
Dĺžka
od do
šírka/hĺbka
od do
Výška
od do
Príkon
od do
Min. teplota
od do
Max. teplota
od do
Počet gastronádob GN
od do
Váš výber: Odstrániť všetko

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.

Súhlasím