Satake Yoshimitsu kuchynský nôž Deba, 12 cm
Tradičný, japonský nôž so širokou, zužujúci sa čepeľou. Je určený na porcovanie rýb tak, aby nedošlo k poškodeniu jemného mäsa. Aj keď sa v Japonsku používa aj na krájanie hydinového mäsa, nôž Deba nie je mäsiarsky sekáčik. Aby nôž překrojil kosť, je potrebné ľahko pritlačiť chrbát noža a vykonať rýchly manéver prekrojenie. Ostrá špička čepele uľahčuje manipuláciu s nožom v úzkych priestoroch.
Technické parametre:
Ostrie – nerezová oceľ SK-5
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 23,6 cm
Dĺžka čepele – 12 cm
Šírka čepele – 3 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,3 mm
Váha – okolo 50 g
Nože Satake Yoshimitsu sú ideálnym riešením pre milovníkov tradičných nožov z krajiny vychádzajúceho slnka. Čepeľ je vyrobená z veľmi silnej a tvrdej, vysoko uhlíkovej ocele SK-5, ktorá zostáva po dlhú dobu veľmi ostrá. Drevená osemhranná rukoväť je vystužená plastovým krúžkom. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú nože z uhlíkovej ocele veľmi oceňované japonskými kuchármi, hoci vyžadujú delikátnejšiu starostlivosť.
Do úschovne
Satake Yoshimitsu kuchynský nôž Deba, 15 cm
Tradičný, japonský nôž so širokou, zužujúcou sa čepeľou. Je určený na porcovanie rýb tak, aby nedošlo k poškodeniu jemného mäsa. Aj keď sa v Japonsku používa aj na krájanie hydinového mäsa, nôž Deba nie je mäsiarsky sekáčik. Aby nôž prekrojil kosť, je potrebné ľahko pritlačiť chrbát noža a vykonať rýchly manéver prekrojenie. Ostrá špička čepele uľahčuje manipuláciu s nožom v úzkych priestoroch.
Technické parametre:
Ostrie – nerezová oceľ SK-5
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 29 cm
Dĺžka čepele – 15,5 cm
Šírka čepele – 4,6 cm
Hrúbka čepele – okolo 4,1 mm
Váha – okolo 165 g
Nože Satake Yoshimitsu sú ideálnym riešením pre milovníkov tradičných nožov z krajiny vychádzajúceho slnka. Čepeľ je vyrobená z veľmi silnej a tvrdej, vysoko uhlíkovej ocele SK-5, ktorá zostáva po dlhú dobu veľmi ostrá. Drevená osemhranná rukoväť je vystužená plastovým krúžkom. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú nože z uhlíkovej ocele veľmi oceňované japonskými kuchármi, hoci vyžadujú delikátnejšiu starostlivosť.
Do úschovne
Satake Yoshimitsu kuchynský nôž Usuba, 16 cm
Japonský nôž je určený na krájanie byliniek a zeleniny. Tenká, obdĺžniková čepeľ je schopná krájať skoro priehľadné plátky (metóda katsura-muki) a vďaka svojej veľkosti s ňou môžete nakrájané suroviny rovno prenášať do šalátu alebo priamo na panvicu. Rovná čepeľ sa používa predovšetkým na zvislé krájanie za pomoci rôznych techník, ako je napr. julienne a chiffonade.
Technické parametre:
Ostrie – nerezová oceľ SK-5
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 33,8 cm
Dĺžka čepele – 16 cm
Šírka čepele – 4,6 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 105 g
Nože Satake Yoshimitsu sú ideálnym riešením pre milovníkov tradičných nožov z krajiny vychádzajúceho slnka. Čepeľ je vyrobená z veľmi silnej a tvrdej, vysoko uhlíkovej ocele SK-5, ktorá zostáva po dlhú dobu veľmi ostrá. Drevená osemhranná rukoväť je vystužená plastovým krúžkom. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú nože z uhlíkovej ocele veľmi oceňované japonskými kuchármi, hoci vyžadujú delikátnejšiu starostlivosť.
Do úschovne
Satake Yoshimitsu kuchynský nôž Santoku, 15 cm
Všestranný japonský, kuchynský nôž, je určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa i rýb. Široká rukoväť uľahčuje prenášanie nakrájaných surovín z noža rovno do šalátovej misy, alebo na panvicu a hodí sa tiež veľmi na drvenie cesnaku. Vysoko umiestnená rukoväť zabraňuje nárazom kĺbov prstov o doštičku. Vďaka veľkým rozmerom je nôž ideálny pre krájanie veľkých kusov ovocia a zeleniny, ako je napr. melón, cuketa alebo kapusta.
Technické parametre:
Ostrie – nerezová oceľ SK-5
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 28 cm
Dĺžka čepele – 15 cm
Šírka čepele – 3,9 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,8 mm
Váha – okolo 80 g
Nože Satake Yoshimitsu sú ideálnym riešením pre milovníkov tradičných nožov z krajiny vychádzajúceho slnka. Čepeľ je vyrobená z veľmi silnej a tvrdej, vysoko uhlíkovej ocele SK-5, ktorá zostáva po dlhú dobu veľmi ostrá. Drevená osemhranná rukoväť je vystužená plastovým krúžkom. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú nože z uhlíkovej ocele veľmi oceňované japonskými kuchármi, hoci vyžadujú delikátnejšiu starostlivosť.
Do úschovne
Satake Yoshimitsu kuchynský nôž Santoku, 17 cm
Všestranný japonský, kuchynský nôž, je určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa i rýb. Široká rukoväť uľahčuje prenášanie nakrájaných surovín z noža rovno do šalátovej misy, alebo na panvicu a hodí sa tiež veľmi na drvenie cesnaku. Vysoko umiestnená rukoväť zabraňuje nárazom kĺbov prstov o doštičku. Vďaka veľkým rozmerom je nôž ideálny pre krájanie veľkých kusov ovocia a zeleniny, ako je napr. melón, cuketa alebo kapusta.
Technické parametre:
Ostrie – nerezová oceľ SK-5
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 30 cm
Dĺžka čepele – 17 cm
Šírka čepele – 4,5 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,3 mm
Váha – okolo 110 g
Nože Satake Yoshimitsu sú ideálnym riešením pre milovníkov tradičných nožov z krajiny vychádzajúceho slnka. Čepeľ je vyrobená z veľmi silnej a tvrdej, vysoko uhlíkovej ocele SK-5, ktorá zostáva po dlhú dobu veľmi ostrá. Drevená osemhranná rukoväť je vystužená plastovým krúžkom. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú nože z uhlíkovej ocele veľmi oceňované japonskými kuchármi, hoci vyžadujú delikátnejšiu starostlivosť.
Do úschovne
Satake Yoshimitsu kuchynský nôž Yanagi Sashimi, 21 cm
Nôž na sashimi (Yanagi) je typický japonský nôž, určený hlavne na krájanie čerstvých rýb na tenké, takmer priesvitné plátky. Je ideálny na prípravu sushi, rybieho carpaccio a iných pokrmov z veľmi delikátnych surovín, ktoré vyžadujú precízne krájanie. Jeho dlhé, úzke a pevné ostrie zaručuje presnosť a čistý rez. Nožom Yanagi sa najlepšie krája smerom od seba.
Technické parametre:
Ostrie – nerezová oceľ SK-5
Tvrdosť – 62 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 33,5 cm
Dĺžka čepele – 21 cm
Šírka čepele – 3 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 80 g
Nože Satake Yoshimitsu sú ideálnym riešením pre milovníkov tradičných nožov z krajiny vychádzajúceho slnka. Čepeľ je vyrobená z veľmi silnej a tvrdej, vysoko uhlíkovej ocele SK-5, ktorá zostáva po dlhú dobu veľmi ostrá. Drevená osemhranná rukoväť je vystužená plastovým krúžkom. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú nože z uhlíkovej ocele veľmi oceňované japonskými kuchári, hoci vyžadujú delikátnejšiu starostlivosť.
Do úschovne
Satake S / D kuchynský nôž Yanagi Sashimi, 21 cm
Nôž na sashimi (Yanagi) je typický japonský nôž, určený hlavne na krájanie čerstvých rýb na tenké, takmer priesvitné plátky. Je ideálny na prípravu sushi, rybieho carpaccio a iných pokrmov z veľmi delikátnych surovín, ktoré vyžadujú precízne krájanie. Jeho dlhé, úzke a pevné ostrie zaručuje presnosť a čistý rez. Nožom Yanagi sa najlepšie krája smerom od seba.
Technické parametre:
Ostrie – oceľ 420J2
Tvrdosť – 56 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 33,8 cm
Dĺžka čepele – 21 cm
Šírka čepele – 2,9 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,3 mm
Váha – okolo 80 g
Kategórie nožov sashimi & Deba sú dva charakteristické modely tradičných, japonských nožov rôznych dĺžok. Kvalitná čepeľ je vyrobená z nerezovej ocele 420J2, ktorá je veľmi odolná proti korózii a ľahko sa brúsi. Okrúhla rukoväť z prírodného dreva je vystužená prstencom z plastu, ktorý zabraňuje vysunutiu čepele. Nože sú ostrené jednostranne a sú určené pre pravákov.
Do úschovne
Satake S / D kuchynský nôž Yanagi Sashimi, 24 cm
Nôž na sashimi (Yanagi) je typický japonský nôž, určený hlavne na krájanie čerstvých rýb na tenké, takmer priesvitné plátky. Je ideálny na prípravu sushi, rybieho carpaccio a iných pokrmov z veľmi delikátnych surovín, ktoré vyžadujú precízne krájanie. Jeho dlhé, úzke a pevné ostrie zaručuje presnosť a čistý rez. Nožom Yanagi sa najlepšie krája smerom od seba.
Technické parametre:
Ostrie – oceľ 420J2
Tvrdosť – 56 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 38,5 cm
Dĺžka čepele – 24 cm
Šírka čepele – 3 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,5 mm
Váha – okolo 102 g
Kategórie nožov sashimi & Deba sú dva charakteristické modely tradičných, japonských nožov rôznych dĺžok. Kvalitná čepeľ je vyrobená z nerezovej ocele 420J2, ktorá je veľmi odolná proti korózii a ľahko sa brúsi. Okrúhla rukoväť z prírodného dreva je vystužená prstencom z plastu, ktorý zabraňuje vysunutiu čepele. Nože sú ostrené jednostranne a sú určené pre pravákov.
Do úschovne
Satake S/D kuchynský nôž Yanagi sashimi, 27 cm
Nôž na sashimi (Yanagi) je typický japonský nôž, určený hlavne na krájanie čerstvých rýb na tenké, takmer priesvitné plátky. Je ideálny na prípravu sushi, rybieho carpaccio a iných pokrmov z veľmi delikátnych surovín, ktoré vyžadujú precízne krájanie. Jeho dlhé, úzke a pevné ostrie zaručuje presnosť a čistý rez. Nožom Yanagi sa najlepšie krája smerom od seba.
Technické parametre:
Ostrie – oceľ 420J2
Tvrdosť – 56 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 40,7 cm
Dĺžka čepele – 27 cm
Šírka čepele – 2,3 cm
Hrúbka čepele – okolo 3 mm
Váha – okolo 120 g
Kategórie nožov sashimi & Deba sú dva charakteristické modely tradičných, japonských nožov rôznych dĺžok. Kvalitná čepeľ je vyrobená z nerezovej ocele 420J2, ktorá je veľmi odolná proti korózii a ľahko sa brúsi. Okrúhla rukoväť z prírodného dreva je vystužená prstencom z plastu, ktorý zabraňuje vysunutiu čepele. Nože sú ostrené jednostranne a sú určené pre pravákov.
Do úschovne
Satake Satoru kuchynský nôž Santoku, 17 cm
Všestranný japonský, kuchynský nôž, je určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa i rýb. Široká rukoväť uľahčuje prenášanie nakrájaných surovín z noža rovno do šalátovej misy, alebo na panvicu a hodí sa tiež veľmi na drvenie cesnaku. Vysoko umiestnená rukoväť zabraňuje nárazom kĺbov prstov o doštičku. Vďaka veľkým rozmerom je nôž ideálny pre krájanie veľkých kusov ovocia a zeleniny, ako je napr. melón, cuketa alebo kapusta.
Technické parametre:
Ostrie – molybdén-vanádiová oceľ
Tvrdosť – 56-58 HRC
Celková dĺžka – 30,5 cm
Dĺžka čepele – 17 cm
Šírka čepele – 4,8 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,7 mm
Váha – okolo 130 g
Kuchynské nože Satake Satoru ponúka svojim užívateľom skvelú kvalitu za optimálnu cenu. Odolná čepeľ je vyrobená zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje životnosť noža a odolnosť proti korózii. Nitovaná rukoväť z hladkého bakelitu plneného drevenou dreňou, je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože z tejto série sú pevné, vyvážené a sú ideálne pre každodennú prácu v kuchyni.
Do úschovne
Satake Satoru kuchynský nôž Nakira 16 cm
Japonský nôž je určený na krájanie byliniek a zeleniny. Tenká, obdĺžniková čepeľ je schopná krájať skoro priehľadné plátky (metóda katsura-muki) a vďaka svojej veľkosti s ňou môžete nakrájané suroviny rovno prenášať do šalátu alebo priamo na panvicu. Rovná čepeľ sa používa predovšetkým na zvislé krájanie za pomocou rôznych techník, ako je napr. julienne a chiffonade.
Technické parametre:
Ostrie – molybdén-vanádiová oceľ
Tvrdosť – 56-58 HRC
Celková dĺžka – 29,7 cm
Dĺžka čepele – 16 cm
Šírka čepele – 4,8 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,7 mm
Váha – okolo 175 g
Kuchynské nože Satake Satoru ponúkajú svojim užívateľom skvelú kvalitu za optimálnu cenu. Odolná čepeľ je vyrobená zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje životnosť noža a odolnosť proti korózii. Nitovaná rukoväť z hladkého bakelitu plneného dreveou dreňou, je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože z tejto série sú pevné, vyvážené a sú ideálne pre každodennú prácu v kuchyni.
Do úschovne
Satake Satoru kuchynský univerzálny nôž Santoku, 13,5 cm
Všestranný japonský, kuchynský nôž, je určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa i rýb. Široká rukoväť uľahčuje prenášanie nakrájaných surovín z noža rovno do šalátovej misy, alebo na panvicu a hodí sa tiež veľmi na drvenie cesnaku. Vysoko umiestnená rukoväť zabraňuje nárazom kĺbov prstov o doštičku. Vďaka veľkým rozmerom je nôž ideálny pre krájanie veľkých kusov ovocia a zeleniny, ako je napr. melón, cuketa alebo kapusta.
Technické parametre:
Ostrie – molybdén-vanádiová oceľ
Tvrdosť – 56-58 HRC
Celková dĺžka – 27 cm
Dĺžka čepele – 13,5 cm
Šírka čepele – 3,9 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,7 mm
Váha – okolo 140 g
Kuchynské nože Satake Satoru ponúkajú svojim užívateľom skvelú kvalitu za optimálnu cenu. Odolná čepeľ je vyrobená zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje životnosť noža a odolnosť proti korózii. Nitovaná rukoväť z hladkého bakelitu plneného drevenou dreňou, je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože z tejto série sú pevné, vyvážené a sú ideálne pre každodennú prácu v kuchyni.
Do úschovne
Satake Satoru kuchynský nôž pre šéfkuchára, 18 cm
Všestranný japonský, kuchynský nôž, je určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa i rýb. Ostrá špička noža môže slúžiť na jednoduchšie oddeľovanie mäsa od kosti, na porciovanie kurčaťa alebo porcovanie menších kusov rýb. Čepeľ má optimálnu dĺžku a umožňuje krájanie väčších surovín, garantuje tiež lepšiu kontrolu nad nožom. Kvalitný nôž pre šéfkuchára je nevyhnutným nástrojom vo vybavení každej kuchyne.
Technické parametre:
Ostrie – molybdén-vanádiová oceľ
Tvrdosť – 56-58 HRC
Celková dĺžka – 32 cm
Dĺžka čepele – 18 cm
Šírka čepele – 4 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,7 mm
Váha – okolo 130 g
Kuchynské nože Satake Satoru ponúkajú svojim užívateľom skvelú kvalitu za optimálnu cenu. Odolná čepeľ je vyrobená zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje životnosť noža a odolnosť proti korózii. Nitovaná rukoväť z hladkého bakelitu plneného drevenou dreňou, je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože z tejto série sú pevné, vyvážené a sú ideálne pre každodennú prácu v kuchyni.
Do úschovne
Satake Satoru kuchynský nôž pre šéfkuchára Air Holes, 18 cm
Všestranný japonský, kuchynský nôž, je určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa i rýb. Ostrá špička noža môže slúžiť na jednoduchšie oddeľovanie mäsa od kosti, na porciovanie kurčaťa alebo porcovanie menších kusov rýb. Čepeľ má optimálnu dĺžku a umožňuje krájanie väčších surovín, garantuje tiež lepšiu kontrolu nad nožom. Kvalitný nôž pre šéfkuchára je nevyhnutným nástrojom vo vybavení každej kuchyne. Vďaka okrúhlym otvorom v čepeli sa krájané suroviny, ako je napríklad syr, alebo čerstvo upečené cesto nelepí na nôž.
Technické parametre:
Ostrie – molybdén-vanádiová oceľ
Tvrdosť – 56-58 HRC
Celková dĺžka – 31,7 cm
Dĺžka čepele – 18 cm
Šírka čepele – 4,3 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,8 mm
Váha – okolo 135 g
Kuchynské nože Satake Satoru ponukajú svojim užívateľom skvelú kvalitu za optimálnu cenu. Odolná čepeľ je vyrobená zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje životnosť noža a odolnosť proti korózii. Nitovaná rukoväť z hladkého bakelitu plneného drevenou dreňou, je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože z tejto série sú pevné, vyvážené a sú ideálne pre každodennú prácu v kuchyni.
Do úschovne
Satake Satoru kuchynský univerzálny nôž, 13,5 cm
Praktický, kuchynský nôž, vhodný pre úpravu menších, alebo stredne veľkých surovín, a slúži tiež ako oberací nôž na ovocie a zeleninu. Je skvelý na drvenie cesnaku, krájanie paradajok alebo na rozkrajování malých žemlí. Hravo si poradí aj ako nôž pre šéfkuchára, keď sa napr. dlhý nôž zdá pre danú prácu ako nevhodný.
Technické parametre:
Ostrie – molybdén-vanádiová oceľ
Tvrdosť – 56-58 HRC
Celková dĺžka – 25 cm
Dĺžka čepele – 13,5 cm
Šírka čepele – 3 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,8 mm
Váha – okolo 83 g
Kuchynské nože Satake Satoru ponúkajú svojim užívateľom skvelú kvalitu za optimálnu cenu. Odolná čepeľ je vyrobená zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje životnosť noža a odolnosť proti korózii. Nitovaná rukoväť z hladkého bakelitu plneného drevenou dreňou, je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože z tejto série sú pevné, vyvážené a sú ideálne pre každodennú prácu v kuchyni.
Do úschovne
Satake Satoru kuchynský sekáčik, 18 cm
Čínsky sekáčik sa používa v ázijskej kuchyni každý deň k rezaním rôznych surovín a slúži tiež ako kuchársky nôž. Má pevnú a relatívne tenkú čepeľ, takže by sa s ním nemali sekať kosti ani mrazené potraviny. Široký, ostrý nôž je dokonalým nástrojom pre krájanie zeleniny, porciovanie hydiny, sekanie surového mäsa a drvenie cesnaku alebo zázvoru.
Technické parametre:
Ostrie – molybdén-vanádiová oceľ
Tvrdosť – 56-58 HRC
Celková dĺžka – 30,5 cm
Dĺžka čepele – 18 cm
Šírka čepele – 9,5 cm
Hrúbka čepele – okolo 2,1 mm
Váha – okolo 260 g
Kuchynské nože Satake Satoru ponúkajú svojim užívateľom skvelú kvalitu za optimálnu cenu. Odolná čepeľ je vyrobená zo silnej nerezovej ocele s prídavkom molybdénu, ktorý zvyšuje životnosť noža a odolnosť proti korózii. Nitovaná rukoväť z hladkého bakelitu plneného drevenou dreňou, je odolná proti poškriabaniu a vysokým teplotám. Nože z tejto série sú pevné, vyvážené a sú ideálne pre každodennú prácu v kuchyni.
Do úschovne
Satake Tomoko kuchynský nôž Deba, 15,5 cm
Tradičný, japonský nôž so širokou, zužujúci sa čepeľou. Je určený na porcovanie rýb tak, aby nedošlo k poškodeniu jemného mäsa. Aj keď sa v Japonsku používa aj na krájanie hydinového mäsa, nôž Deba nie je mäsiarsky sekáčik. Aby nôž prekrojil kosť, je potrebné ľahko pritlačiť chrbát noža a vykonať rýchly manéver prekrojenie. Ostrá špička čepele uľahčuje manipuláciu s nožom v úzkych priestoroch.
Technické parametre:
Ostrie – oceľ 420J2
Tvrdosť – 56 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 28 cm
Dĺžka čepele – 15,5 cm
Šírka čepele – 5 cm
Hrúbka čepele – okolo 3 mm
Váha – okolo 135 g
Kuchynské nože Satake Tomoko sú skvelým riešením pre priaznivcov ekonomického riešenia pri každodennej práci v kuchyni. Ťažká čepeľ nožov je vyrobená z vysoko uhlíkovej, nerezovej ocele 420J2, ktorá je veľmi odolná proti korózii a ľahko sa brúsi. Jednoduchá drevená rukoväť je príjemná na dotyk. Nože z tejto série sa ľahko udržujú a perfektne plnia tie najzákladnejšie úlohy v každej kuchyni. Pre milovníkov japonských nožov, je cena za tieto nože veľmi dostupná.
Do úschovne
Satake Tomoko kuchynský nôž na pečivo, 20 cm
Špeciálny, kuchynský nôž je určený na krájanie všetkých druhov pečiva. Vďaka veľmi ostrej čepeli si nôž hravo poradí s čerstvým, chrumkavým pečivom. Dlhá čepeľ umožňuje rozkrojiť tie najväčšie bochníky chleba, bez toho, aby rozmliaždilo nadýchané cesto vnútri.
Technické parametre:
Ostrie – oceľ 420J2
Tvrdosť – 56 HRC +/- 1
Celková dĺžka – 32,6 cm
Dĺžka čepele – 20 cm
Šírka čepele – 3 cm
Hrúbka čepele – okolo 1,1 mm
Váha – okolo 75 g
Kuchynské nože Satake Tomoko sú skvelým riešením pre priaznivcov ekonomického riešenia pri každodennej práci v kuchyni. Ťažká čepeľ nožov je vyrobená z vysoko uhlíkovej, nerezovej ocele 420J2, ktorá je veľmi odolná proti korózii a ľahko sa brúsi. Jednoduchá drevená rukoväť je príjemná na dotyk. Nože z tejto série sa ľahko udržujú a perfektne plnia tie najzákladnejšie úlohy v každej kuchyni. Pre milovníkov japonských nožov, je cena za tieto nože veľmi dostupná.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.