Sada menážok v našej ponuke Gastromania.sk

Sada menážok * je to produkt, ktorý sa teší veľkej obľube. Príslušenstvo umožňuje uskladniť soľ, korenie a ďalšie korenie a umožňuje návštevníkom zariadenia si jedlo sami ochutiť podľa svojich individuálnych preferencií. V sortimente *Gastromania.sk sú dostupné sady menážok v mnohých zaujímavých variantoch, vďaka čomu sa ľahko zladí s ďalšími prvkami výbavy aj stolného riadu.

Čítať viac >

Nádobky na korenie – pozrite čo sme umiestnili do našej ponuky pre našich klientov!

Ponúkame okrem iného aj klasické nádoby na korenie, teda sady zložené z dvoch prvkov, ktoré sú úplne číre a sú zaistené tesným viečkom. Výrobky tohto typu sú najčastejšie dostupné vo verzii s pohodlným dávkovaním, čo umožňuje udržať poriadok na stole. Ďalším zaujímavým variantom sú sady menážok skladajúce sa z piatich častí: soľničky, korenia, nádoby na ocot, nádoby na olej a nádoby na špáradlá. Je to skvelé riešenie, pretože všetky prvky sú koherentné, vďaka čomu sa prezentujú veľmi elegantne.

Sada menážok pre profesionálnu gastronómiu

Sada menážok, ktoré sú v našom obchode v predaji, boli vyrobené z trvanlivých a odolných materiálov. Jedná sa napríklad o nerezovú oceľ, polypropylén, polyetylén, drevo, chrómovanú oceľ, plast, silikón, akryl, sklo a ABS. Srdečne Vás pozývame, aby ste sa zoznámili s celou ponukou, pokiaľ by sa objavili nejaké otázky či pochybnosti, tak sa kontaktujte s naším tímom. Radi podporíme najlepšie riešenie. Pracujeme od pondelka do piatku od 8 do 16 hodín a počas tejto doby zostávame k dispozícii!