Sada trojpolicových regálov

V rozsiahlej ponuke nášho internetového obchodu Gastromania.sk nájdete najkvalitnejšie sady trojpolicových regálov, ktoré sú vyrobené z kvalitných hliníkových a polyetylénových materiálov. Trojpolicové regály sú ideálne pre profesionálne stravovacie zariadenia – kuchyne, chladničky a umývačky riadu a v potravinách. Jeho pevná konštrukcia zaručuje úplne bezpečné skladovanie kuchynského riadu a riadu, ako aj potravinárskych výrobkov.

Čítať viac >

Sada trojpolicových regálov pre profesionálny catering

Ponúkame trojpolicové regály dostupné v mnohých variantoch – s rôznymi výškami a šírkami, aby každý z našich zákazníkov mohol nájsť produkty pre svoje vybavenie, ktoré spĺňajú ich požiadavky a spĺňajú každodenné potreby. Všetky modely sú absolútne bezpečné a vhodné na kontakt s potravinami a potravinárskymi výrobkami. Väčšina z nich je vybavená dodatočnými nastaveniami police, ktoré vám umožnia úplne prispôsobiť stojan.

Trojpolicové regály – skontrolujte našu ponuku!

V našom sortimente máme nielen trojpolicové regály pre profesionálne stravovanie, ale aj ďalšie kvalitné zariadenia, stroje, pomôcky a gastronomické doplnky. Naša ponuka je zameraná na profesionálnych klientov, ale aj pre individuálnych klientov, ktorí hľadajú inovatívne riešenia pre svoje domáce kuchyne. Srdečne vás pozývame, aby ste sa oboznámili s celým naším sortimentom a v prípade akýchkoľvek otázok alebo pochybností nás kontaktovali priamo!