Sada štvorpolicových regálov

V sortimente Gastromania.sk nájdete najkvalitnejšie sady štvorpolicových regálov. Výrobky boli vyrobené z najkvalitnejšieho, silného a odolného materiálu (sú vyrobené z hliníka a polyetylénu), čo dokazuje ich vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Sady štvorpolicových regálov sú skvelé pre kuchyne, chladiarenské sklady a obchody s potravinami. Pozývame vás, aby ste sa pozreli na našu ponuku. K dispozícii je tiež možnosť objednať si produkty, ktoré nie sú v našom sortimente – v tejto veci nás prosím kontaktujte priamo.

Čítať viac >

Štvorpolicové regály pre profesionálne stravovanie

Sady štvorpolicových regálov, ktoré sú v našom obchode, sú zárukou nielen najlepších materiálov, ale aj výnimočne stabilnej konštrukcie. To je dôležité, najmä ak chceme čo najviac využiť celú oblasť a potrebujeme pevné a trvalé stravovanie. Väčšina modelov ponúka výškovo nastaviteľné police, ktoré sa ľahko prispôsobujú, ako aj nastaviteľné nohy. Sady štvorpolicových regálov sa veľmi ľahko udržiavajú čisté, čo má dobrý vplyv na výsledky práce kuchárov a pomocného personálu.

Sady štvorpolicových regálov

Naše štvorpolicové regály pre profesionálnu gastronómiu boli vyrobené najlepšími! Od začiatku našich aktivít spolupracujeme s profesionálmi a milovníkmi najlepších gastronomických riešení, takže nákup produktu v našom obchode je investíciou už mnoho rokov. Spolupracujeme okrem iného s Hendi, Bartscherom, Edenoxom a Cheffym a ďalšími. Pozývame vás, aby ste sa pozreli na našu ponuku!