Profesionálne plynové kuchyne pre gastronómiu do rady 600

Do tejto kategórie patria najkvalitnejšie plynové kuchyne pre gastronómiu do rady 600, ktoré sú ideálne pre profesionálnu gastronómiu. Zariadenie je možné úspešne použiť v každej kuchyni, oi v: reštauráciách, baroch, školách a materských školách, jedálňach, hotelových kuchyniach, stravovacích spoločnostiach a ďalších stravovacích a potravinárskych zariadeniach. Veľký výber produktov znamená, že každý nájde perfektný produkt pre seba!

Plynové sporáky pre linku 600 v Gastromania.sk

Ponúkame najkvalitnejšie plynové kuchyne pre radu 600 dostupné v niekoľkých variantoch. Jednotlivé modely sa líšia v: napätí (230 V, 400 V), typu použitého plynu (zemný plyn, propán-bután), výkone horákov (od 5 kW do 31 kW), výkone pece (od 2 kW do 4 kW) a celkovom výkon (od 4 kW do 36 kW). Výrobky sú tiež k dispozícii v mnohých veľkostiach, aby bolo jednoduchšie ich prispôsobiť konkrétnej kuchyni. Pokiaľ v našom sortimente nie je žiadny článok, o ktorý by ste mali záujem, kontaktujte priamo Gastromania.sk!

Čítať viac >

Plynová kuchyňa pre linku 600 – pozývame Vás, abyste sa zoznámili s našou ponukou!

Každá plynová kuchyňa až do rady 600, ktorá je v našom sortimente, určite splní všetky očakávania užívateľov. Ponúkame nielen kvalitné spotrebiče, nábytok, doplnky a pomôcky, ale aj atraktívne ceny. Pozývame vás, aby ste sa zoznámili s našimi webovými stránkami!