dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
materiál: | polykarbonát |
rozmery cukroviniek: | 25x26x55 mm |
počet v sade | 1 ks |
váha | 0.011 kg |
Polykarbonátová forma na pralinky a čokoládu MA4005, od talianskej firmy Martellato, zaručuje maximálnu kvalitu daného výrobku. Prvotriedne materiály, použité pri výrobe formy, zabraňujú rozliatiu tekuté hmoty a zaisťujú elegantný a precízny povrch každej jednotlivej pralinky. Forma na čokoládu MA4005 o rozmeroch 275×175 mm umožní vyrobiť 28 ks čokoládových praliniek, z nich každá má rozmery 25×26×55 mm. Hotová sladká pochúťka váži 11 g. Formu možno čistiť v umývačke riadu. Forma je vhodná ako pre profesionálnu gastronómiu, tak pre amatérske pokusy sladkého tvorenia.
Jednorazové formy na zmrzlinové dezerty VL140 inovatívny produkt talianskej spoločnosti Pavoni, ktorá vďaka spolupráci s najlepšími cukrárskymi majstrami na svete vytvára produkty, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Zaoblené hrany formy pomáhajú dosiahnuť dokonalého zasklenia, čím sa zabráni nevzhľadným chybám na povrchu výrobku. Použitie produktu šetrí miesto a čas – formy možno stohovať a odtrhávacia páska umiestnená vo forme zaručuje rýchle a bezpečné vybratie dezertu. Forma zabraňuje kondenzácii a zmršťovanie dezertov v mrazničke. Jednorazové formy na zmrzlinové dezerty VL140 sa predávajú v sade 300 ks okrúhlych foriem s priemerom 140 mm a výškou 40 mm. Výrobok je odporúčaný pri práci v cukrárňach, pekárňach, stravovacích zariadeniach.
Do úschovne
Cukrársky ráfik – štvorec Viennoiserie-Square, XF57F bola vyrobená talianskou firmou Pavoni. Líniu Viennoiserie vymyslel francúzsky cukrár Johan Martin – a bola tak vytvorená nová séria vysoko kvalitných mikroperforovaných ráfikov v siedmich tvaroch.
Na výrobu mikroperforovaných ráfikov bola použitá vysoko kvalitná nerezová oceľ, ktorá zaručuje vysokú odolnosť a ergonomickosť. Ráfik je vyrobený s otvormi, ktoré uľahčujú a urýchľujú cirkuláciu tepla, vďaka tomuto sú hotové produkty s presným a elegantným tvarom.
Cukrársky ráfik z nerezovej ocele XF57F v tvare štvorca, má rozmery 8 × 8 cm a je 4,5 cm vysoký.
Ráfik je vhodný na prípravu moderných dezertov (dostupné sú aj recepty, ktoré sú upravené majstrom cukrárom Johana Martina práve na tento ráfik, tak ako je vidieť na fotografiách). Tento výrobok je vhodný ako pre profesionálnych zákazníkov, ale aj domácich cukrárov.
Do úschovne
Silikónová forma na torty a múčniky zo série 60×40 Sessanta Quaranta, vyrobená talianskou spoločnosťou SILIKOMART, s rozmerom jedného výrobku: 25×25×24 mm a objemom 12 ml. Celá forma o objeme 1056 ml pojme 88 produktov. Jedinečný štvorcový tvar s priehlbinou uprostred umožňuje vytvárať jedinečné dezerty a torty s dizajnovým vzhľadom. Výrobok sa skvele hodí na okázalé rauty, kinderbally, narodeninové oslavy aj do domácností. Ideálne pre stravovacie zariadenia, cukrárne, kaviarne, reštaurácie a cateringové spoločnosti. Je možné ich používať v mrazničke aj v rúre, umývačke riadu a mikrovlnnej rúre. Výrobok forma na torty a múčniky 40.447.20.0000 je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, čo zaručuje bezproblémový výsledok, krátku dobu výroby a ľahké skladovanie so zaručenou trvanlivosťou.
Do úschovne
Silikónová forma SLK 406 – kačička, 50×33 mm, vyrába talianska firma Silikomart v sérii Sugarflex. Táto séria je neobvykle všestranná pre cukrárstva i pekárne – možno ju používať v pečúcej rúre, chladničke i mraziacom boxe, pretože je odolná na teploty od -60° C do + 230° C. Skvele sa hodí na vytvorenie dekorácií z cukrovej hmoty, poťahovej hmoty či marcipánu. Vďaka forme je možné vytvoriť dekoráciu na múčnik, tortu alebo akýkoľvek dezert v tvare 3D kačičky rozmere 50×33 mm. Formu možno umývať v profesionálnej umývačke riadu s vyššou teplotou.
Do úschovne
Cukrárska forma z nerezovej ocele XF18 je vyrobená talianskou firmou Pavoni, ktorá je na trhu známa vďaka svojim inovatívnym procesom výroby a kvalite materiálov, z ktorých svoje produkty vyrába. Nerezová oceľ je záruka dlhotrvajúcich produktov a ich ergonómiou. Charakteristickým znakom tejto formy sú mikrootvory, ktoré umožňujú vyparovanie vody a rovnomerné prúdenie teploty počas pečenia. Perforovaná cukrárska forma XF18 v tvare trojuholníka má rozmery 16×17,5×3,5 cm. Je ideálna na tvorbu tort, ktoré uspokoja i tých najnáročnejších zákazníkov. Forma je určená pre cukrárne a pekárne, gastronomické zariadenia i domácnosti.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.