dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
materiál: | polykarbonát |
rozmery cukroviniek: | 27x59x17 mm |
počet v sade | 1 ks |
Forma na pralinky a čokoládu MA1004, od talianskej firmy Martellato, zaručuje maximálnu kvalitu daného výrobku. Prvotriedne materiály, použité pri výrobe formy, zabraňujú rozliatiu tekuté hmoty a zaisťujú elegantný a precízny povrch každej jednotlivej pralinky. Forma na čokoládu MA1004 o rozmeroch 275 × 175 mm umožní vyrobiť 16 ks čokoládových praliniek, z nich každá má rozmery 27×59 mm, výška 17 mm. Hotová sladká pochúťka váži 7,9 g. Formu možno čistiť v umývačke riadu. Forma je vhodná ako pre profesionálnu gastronómiu, tak pre amatérske pokusy sladkého tvorenia.
Univerzálne silikónónové veko 100% bezpečné pre potraviny. Priehľadné, elastické a prispôsobivé každej okrúhlej nádobe. Nevyhnutný nástroj na ochranu potravín vo Vašej kuchyni.
Do úschovne
Forma na bábovku s okrajom od firmy HENDI s indexom 689608 s priemerom 7 cm a výškou 6,8 cm je vyrobená z hliníka. Nemožno ju umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Cukrárska silikónová podložka s perforáciou Air Mat Éclair 583×384 mm od talianskej firmy Silikomart, je vhodná na pečenie takzvaných Éclairs a ďalších podlhovastých výrobkov, ktoré pri pečení vyžadujú perfektnú cirkuláciu vzduchu, nenarušenú ani povrchom pečenie podložky. Obojstranná silikónová podložka s naznačeným tvarom je ideálne riešenie pre všetkých cukrárov, pekárne, cukrárske manufaktúry, ale aj pre zamestnancov reštaurácií, hotelových kuchýň, aj pre cateringové firmy a kaviarne. Produkt silikónová podložka perforovaná na pečenie Éclairs 40.111.99.0000 je vyrobený z prvotriednych, certifikovaných materiálov, ktoré zaručujú bezproblémové používanie, krátky čas prípravy a jednoduché skladovanie, garancia odolnosti voči teplotám od -60 ° C do + 230 ° C.
Do úschovne
Polkruhová forma vyrobená z leštenej nerezovej ocele.
Do úschovne
Silikomart Air Plus sú mikroperforované silikónové formy so sklenými vláknami ideálne na pečenie. Vďaka svojej mikroperforovanej štruktúre umožňujú tieto inovatívne formy rovnomernú cirkuláciu, čím skracujú dobu varenia a zaisťujú dokonalý výsledok. Ideálne pre sladké aj slané pokrmy. Sú ideálne na prípravu koláčov, kváskových výrobkov alebo krehkého cesta. Formy sú nepriľnavé a je možné ich použiť z oboch strán na prípravu dutých alebo plnených koláčov. Teplotný rozsah: -40 °C až +230 °C
Rozmery formy: 290×195 mm.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.