Silikónová forma na predkrmy o rozmere 300×200 mm je vyrobená talianskou firmou Pavoni, s cieľom o uplatnenie v cateringu a stravovacích zariadeniach. Materiál, z ktorého je forma vyrobená, je veľmi ergonomický a odolný v teplotách od -60°C do +230°C, a preto ju môžete používať v pekárenských peciach, konvektomatoch, cukrárenských peciach, v mrazničkách i chladničkách a tiež v mikrovlnných rúrach. Môžete ju umývať v umývačke riadu i v profesionálnych umývačkách s parnou funkciou. Forma na predkrmy alebo malé dezerty má 10 otvorov o rozmeroch 84×38×2 mm s objemom 2 ml. Veľmi originálny tvar vyrobených dezertov je veľmi vhodný na večierky a exkluzívne cateringové akcie. Forma je vhodná pri práci so želatínou, s cestom, so zmrzlinou a ďalšími cukrárskymi surovinami. Hodí sa do cukrární, pekární, ďalších gastronomických zariadení a tiež do domácností. Silikónová forma Plume s katalógovým číslom GG028 je distribuovaná na slovenskom trhu firmou Pavoni, ktorej sme oficiálnym partnerom v cukrárenskom a reštauračnom odvetví. Uvedená cena je za jeden kus.
Do úschovne
Silikónová forma na malé dezerty, o rozmeroch 300×200 mm, vyrába talianska firma Pavoni, ktorá smerovala tento produkt pre cateringový aj reštauračný segment. Použitý materiál je natoľko kvalitný a ergonomický, že sa vyznačuje neobvyklou odolnosťou voči rôznym teplotám v rozmedzí od -60 °C do + 230 °C. Preto ho možno bez problémov používať v rúrach, konvektomatoch, cukrárskych peciach, šokeroch a ďalších rýchlo zchlazovacích zariadeniach, mrazničkách a tiež mikrovlnných rúrach. Možnosti sú skutočne neobmedzené. Formu možno veľmi jednoducho čistiť a je vhodná do profesionálnych umývačiek riadu s naparovaním. Forma na dekorácie, chuťovky a malé dezerty má 8 jamiek v tvare plastu, o rozmeroch 67,5×60,5×2 mm, objeme 2 ml. Neobvykle originálny a zaujímavý tvar zaručuje široké využitie formy pre prípravu pochúťok na rôzne oslavy, exkluzívne cateringové večierky apod. Ideálne pre prácu s rôznymi hmotami, plnkami a polevy na báze želatíny, ciest, zmrzliny a mnohými inými surovinami. Forma je vhodná pre profesionálne cukrárne, pekárne, gastronomické prevádzky a tiež domácej kuchyne amatérskych cukrárov. Formu Honeycomb s katalógovým číslem GG047S, distribuujeme v rámci celej Slovenskej republiky, ako oficiálny partner firmy Pavoni v segmente vybavenia pre cukrársku a reštauračnú prevádzku. Uvedená cena je za 1 kus.
Do úschovne
Silikónová forma na malé dezerty o rozmere 400×300 mm, 20x ruží 56×54×61 mm, 106 ml – PX4376S je vyrobená talianskou firmou Pavoni. Materiál, z ktorého je forma vyrobená, je veľmi ergonomický a odolný v teplotách od -60°C do +230°C, a preto ju môžete používať v pekárenských peciach, konvektomatoch, cukrárenských peciach, v mrazničkách i chladničkách a tiež v mikrovlnných rúrach. Môžete ju umývať v umývačke riadu i v profesionálnych umývačkách s parnou funkciou. Silikónová forma má 20 otvorov o rozmere 56×54 mm, výške 61 mm a objeme 106 ml. Veľmi originálny tvar vyrobených dezertov je veľmi vhodný na večierky a exkluzívne cateringové akcie. Forma je vhodná pri práci so želatínou, s cestom, so zmrzlinou a ďalšími cukrárskymi surovinami. Hodí sa do cukrární, pekární, ďalších gastronomických zariadení a tiež do domácností. Silikónová forma Romance s katalógovým číslom PX4376 je distribuovaná na slovenskom trhu firmou Pavoni, ktorej sme oficiálnym partnerom v cukrárenskom a reštauračnom odvetví. Uvedená cena je za jedno balení.
Do úschovne
Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5004 Fragment je výrobok talianskej inovatívnej firmy Pavoni, ktorá túto formu vyrobila v spolupráci s cukrárskym majstrom Antonio Bachourem. Ide o výrobky, ktoré sú pod dohľadom tých najlepších odborníkov. Všetky formy sú vyrobené z vysoko kvalitného tritanu, ktorý zabraňuje pretekaniu tekutej zmesi a vytvára precízne a dokonalé tabuľky čokolády. Formu môžete čistiť v umývačke riadu i v profesionálnych umývačkách s parnou funkciou. Tabuľka čokolády v netradičnom tvare, je ideálna ako darček, sladká pochúťka pri oslavách alebo ako jedinečná pochúťka ku káve v cukrárňach alebo kaviarňach. Pokiaľ navyše čokoládu dozdobíme potravinárskou farbou, získame dezert, ktorý zaujme i toho najnáročnejšieho zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5004 má rozmery 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabuliek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarom. Jedna tabuľka čokolády má rozmer 150×77×10 mm a približnú váhu 100g. Forma je vhodná pri práci v pekárňach, cukrárňach a v ďalších gastronomických prevádzkach, rovnako ako v domácnostiach.
Do úschovne
Silikónová podložka na makrónky SPV64MACARONS bola vytvorená talianskou spoločnosťou Pavoni, ktorá je na trhu známa inovatívnou výrobou a najvyššou kvalitou vyrábaných produktov. Rohož je vyrobená zo skleneného vlákna a je z oboch strán pokrytá silikónovým povrchom. Teplotný rozsah, v ktorom je možné rohož použiť, je -40 °C do + 280 °C – to umožňuje univerzálne použitie formy, takže jediným faktorom obmedzujúcim tvorca sladkých dezertov je ich vlastná predstavivosť. Produkt sa veľmi ľahko čistí a skladuje a vďaka nepriľnavému povrchu je práca oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. Silikónová podložka SPV64MACARONS v rozmeroch 585×385 mm má špeciálny jazýčky okrúhleho tvaru, vďaka ktorým je rohož ideálna na vytváranie makrónových dezertov. Výrobok sa odporúča na použitie v cukrárňach, pekárňach, reštauráciách a domácich kuchyniach sladkého pečiva.
Do úschovne
Silikónová forma na dezerty a monoporcie v tvare ovocia PX4330 Apple je výrobkom talianskej firmy Pavoni. Forma bola vyrobená vďaka návrhu cukrárskeho majstra Emmanuele Forcone. Silikónové formy od firmy Pavoni, sú inovatívne a to práve vďaka kombinácii kvalitného silikónu a skúseností cukrárskeho majstra Emmanuele Forcone. Používaním týchto foriem docielime vždy rovnakého vzhľadu u vzniknutého dezertu, či monoporcie. Formička ako už bolo spomenuté, je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko odolná a tiež spĺňa i ergonomické nároky. Použitý silikón má teplotné rozpätie od -60°C do +230°C, preto môžete tento silikón používať a uchovávať ako v peciach, mraziacich boxoch, ale i v mikrovlnných rúrach. Čistiť formičku môžete ako ručne, tak i v profesionálnej umývačke. Forma na dezerty a monoporcie PX4330 MELA/APPLE TuttiFrutti s celkovým rozmerom 400×300 mm, kde je umiestnené celkom 20 porcií. Jedna táto porcia má priemer 55 mm, výšku 48 mm a objem 90 ml. Vďaka dokonale prepracovanému tvaru môžete vytvoriť jedinečné 3D dezerty. Takto vzniknuté dezerty, či monoporcie po ďalšom zdobení za pomoci polevy, farieb, marcipánu, alebo rôznych krémov ozdobí každú vitrínu, alebo sladký bar a zároveň nadchne i toho najnáročnejšieho konzumenta. Forma je vhodná ako do profesionálnych zariadení, ako sú cukrárne, pekárne a kuchyne, ale je tiež vhodná do domácností.
Do úschovne
Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5002 Crush je výrobok talianskej inovatívnej firmy Pavoni, ktorá túto formu vyrobila v spolupráci s cukrárskym majstrom Antonio Bachourem. Ide o výrobky, ktoré sú pod dohľadom tých najlepších odborníkov. Všetky formy sú vyrobené z vysoko kvalitného tritanu, ktorý zabraňuje pretekaniu tekutej zmesi a vytvára precízne a dokonalé tabuľky čokolády. Formu môžete čistiť v umývačke riadu i v profesionálnych umývačkách s parnou funkciou. Tabuľka čokolády v netradičnom tvare s popraskaným povrchom, je ideálna ako darček, sladká pochúťka pri oslavách alebo ako jedinečná pochúťka ku káve v cukrárňach alebo kaviarňach. Pokiaľ navyše čokoládu dozdobíme potravinárskou farbou, získame dezert, ktorý zaujme i toho najnáročnejšieho zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5002 má rozmery 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabuliek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarom. Jedna tabuľka čokolády má rozmer 150×77×10 mm a približnú váhu 100g. Forma je vhodná pri práci v pekárňach, cukrárňach a v ďalších gastronomických prevádzkach, rovnako ako v domácnostiach.
Do úschovne
Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5006 Pavé je výrobok talianskej inovatívnej firmy Pavoni, ktorá túto formu vyrobila v spolupráci s cukrárskym majstrom Antonio Bachourem. Ide o výrobky, ktoré sú pod dohľadom tých najlepších odborníkov. Všetky formy sú vyrobené z vysoko kvalitného tritanu, ktorý zabraňuje pretekaniu tekutej zmesi a vytvára precízne a dokonalé tabuľky čokolády. Formu môžete čistiť v umývačke riadu i v profesionálnych umývačkách s parnou funkciou. Tabuľka čokolády v netradičnom tvare medového plástu, je ideálna ako darček, sladká pochúťka pri oslavách alebo ako jedinečná pochúťka ku káve v cukrárňach alebo kaviarňach. Pokiaľ navyše čokoládu dozdobíme potravinárskou farbou, získame dezert, ktorý zaujme i toho najnáročnejšieho zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5006 má rozmery 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabuliek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarom. Jedna tabuľka čokolády má rozmer 150×78×10 mm a približnú váhu 100g. Forma je vhodná pri práci v pekárňach, cukrárňach a v ďalších gastronomických prevádzkach, rovnako ako v domácnostiach.
Do úschovne
Balenie jednorazových cukrárskych vreciek ELITE45 od inovatívnej talianskej firmy Pavoni, ktoré sú vyrobené z viacvrstvového, pružného materiál. Každé vrecko v balení má hladkú vnútornú vrstvu, čo veľmi uľahčuje plnenie alebo zdobenie, pretože náplň vychádza veľmi hladko. Špeciálny “mäkký úchyt” vonkajšej strany vrecka zaručuje ľahký úchop vrecka aj v prípade, že máte mokré ruky. Cukrárske vrecúško je ideálne na zdobenie a plnenie sladkých pochúťok – cukrovou hmotou, polevou, krémom, a tiež slaných dobrôt – majonézou, kečupom alebo omáčkou. Balenie jednorazových cukrárskych vreciek ELITE45 obsahuje 100 ks zelených vreciek v balení, rozmery 460×280 mm. Vrecká sú nezastupiteľné ako v profesionálnych cukrárňach, tak v domácich kuchyniach. Vďaka tomu, že sú jednorazové a netreba ich čistiť ani uchovávať, sú tieto vrecká naozaj ľahké, pohodlné na používanie.
Do úschovne
Cukrárska formička na monoporcie XF7020 je produkt známej talianskej značky Pavoni. V spolupráci s cukrárskym majstrom Gianluca Fusto chcela značka Pavoni vytvoriť ideálne cukrárske príslušenstvo, ktoré uľahčí prípravu skvelých dezertov a miniporcií. Formička je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, ktorá je ergonomická a zaisťuje dlhú životnosť produktu. Má mikrootvory, ktoré umožňujú prirodzené odparovanie vody počas pečenia a zaisťuje rovnomerné rozloženie teploty počas celého pečenia. Cukrárska perforovaná formička na minidezerty Pavoni XF7020 má priemer 7 cm. Môžete z nej vytvoriť dezert o priemere 6 cm. Je vhodná na tvorbu koláčikov, zákuskov, sušienok, marcipánových výrobkov alebo mrazených dezertov. Formička je určená na prácu v cukrárňach, pekárňach, gastronomických zariadeniach alebo v domácnostiach.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC37FR je dielom talianskej firmy Pavoni, ktorá sa preslávila svojimi inovatívnymi výrobnými technológiami a tiež spoluprácou so skúsenými majstrami cukrármi. Formy sa vyrábajú z prvotriedneho tritanu, ktorý zamedzuje rozlievaniu tekutej suroviny a zaisťuje precízne zhotovenie každej pralinky. Forma je vhodná do umývačky riadu. Takto vytvorené pralinky sú perfektné ako darček, sladká pochúťka a tiež ako ozvláštnenie akejkoľvek oslavy. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi rafinované pralinky. *Tritanová forma na čokoládu PC37FR o rozmeroch 275×135 mm, umožňuje vytvoriť 21 čokoládových praliniek s neobvyklým a originálnym tvarom. Jednotlivá pralinka má priemer 26 mm, výšku 23,5 mm a hmotnosť 10 g. Forma je tiež dostupná v BPA free prevedení. Výrobok vrelo odporúčame pre cukrárne, pekárne, rôzne gastronomické prevádzky, a tiež pre amatérske tvorenie všetkých, ktorí milujú domáce pečenie.
Do úschovne
Silikónová forma na dezerty a monoporcie v tvare ovocia PX4329 Hruška je výrobkom talianskej firmy Pavoni. Forma bola vyrobená vďaka návrhu cukrárskeho majstra Emmanuele Forcone. Silikónové formy od firmy Pavoni, sú inovatívne a to práve vďaka kombinácii kvalitného silikónu a skúseností cukrárskeho majstra Emmanuele Forcone. Používaním týchto foriem docielime vždy rovnakého vzhľadu u vzniknutého dezertu, či monoporcie. Formička ako už bolo spomenuté, je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko odolná a tiež spĺňa i ergonomické nároky. Použitý silikón má teplotné rozpätie od -60°C do +230°C, preto môžete tento silikón používať a uchovávať ako v peciach, mraziacich boxoch, ale i v mikrovlnných rúrach. Čistiť formičku môžete ako ručne, tak i v profesionálnej umývačke. Forma na dezerty a monoporcie PX4329 PERA/PEAR TuttiFrutti s celkovým rozmerom 400×300 mm, kde je umiestnené celkom 20 porcií. Jedna táto porcia má priemer 53 mm, výšku 70 mm a objem 90 ml. Vďaka dokonale prepracovanému tvaru môžete vytvoriť jedinečné 3D dezerty. Takto vzniknuté dezerty, či monoporcie po ďalšom zdobení za pomoci polevy, farieb, marcipánu, alebo rôznych krémov ozdobí každú vitrínu, alebo sladký bar a zároveň nadchne i toho najnáročnejšieho konzumenta. Forma je vhodná ako do profesionálnych zariadení, ako sú cukrárne, pekárne a kuchyne, ale je tiež vhodná do domácností.
Do úschovne
Silikónová forma na pečenie a dezerty v 3D KE024 Planet je výrobkom talianskej firmy Pavoni. Forma bola vyrobená vďaka návrhu Emmanuela Forcone. Spĺňa požiadavky i tých najnáročnejších svetových cukrárov. Formička je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko odolná a tiež spĺňa i ergonomické nároky. Tento silikón sa môže používať a uchovávať ako v peciach, mraziacich boxoch, ale i v mikrovlnných rúrach. Čistiť formičku môžete ako ručne, tak i v profesionálnej umývačke. Forma na pečenie a dezerty 3D PLANET s vonkajším priemerom 180 mm, výškou 45 mm a objemom 1000 ml. Forma má elegantní vzhľad, ktorý sa hodí k servírovaniu, ako sladkých, tak i slaných pokrmov. Forma je vhodná ako do profesionálnych zariadení, ako sú cukrárne, ale i pekárne, kuchyne, ale je tiež vhodná do domácností.
Do úschovne
Biela lopatka z umelej hmoty SET500 od talianskej, celosvetovo obľúbenej firmy Pavoni, ktorá sa preslávila svojím inovatívnym prístupom k navrhovaniu cukrárskych potrieb. Profesionálne vybavenie kuchyne, cukrárne aj pekárne. Lopatka spĺňa všetky hygienické normy a požiadavky, pomáha udržať perfektnú čistotu a poriadok na stanovišti. Je vyrobená z veľmi kvalitnej umelej hmoty, bielej farby. Výrazne uľahčuje prácu a pomáha sa vyhnúť bezprostrednému kontaktu s potravinami. Lopatka na múku, biela SET500 s objemom 500 ml, uspokojí všetky nároky profesionálnych aj amatérskych užívateľov. Garancia dlhodobého a bezproblémového používania.
Do úschovne
Silikónová forma na predkrmy o rozmere 300×175 mm je vyrobená talianskou firmou Pavoni, s cieľom o uplatnenie v cateringu a stravovacích zariadeniach. Materiál, z ktorého je forma vyrobená, je veľmi ergonomický a odolný v teplotách od -60°C do +230°C, a preto ju môžete používať v pekárenských peciach, konvektomatoch, cukrárenských peciach, v mrazničkách i chladničkách a tiež v mikrovlnných rúrach. Môžete ju umývať v umývačke riadu i v profesionálnych umývačkách s parnou funkciou. Forma na predkrmy alebo malé dezerty má 35 otvorov o rozmere 24×27 mm s objemom 7 ml. Veľmi originálny tvar vyrobených dezertov je veľmi vhodný na večierky a exkluzívne cateringové akcie. Forma je vhodná pri práci so želatínou, s cestom, so zmrzlinou a ďalšími cukrárskymi surovinami. Hodí sa do cukrární, pekární, ďalších gastronomických zariadení a tiež do domácností. Silikónová forma Berry s katalógovým číslom GG017 je distribuovaná na slovenskom trhu firmou Pavoni, ktorej sme oficiálnym partnerom v cukrárenskom a reštauračnom odvetví. Uvedená cena je za jeden kus.
Do úschovne
Biela lopatka z umelej hmoty SET250 od talianskej, celosvetovo obľúbenej firmy Pavoni, ktorá sa preslávila svojím inovatívnym prístupom k navrhovaniu cukrárskych potrieb. Profesionálne vybavenie kuchyne, cukrárne aj pekárne. Lopatka spĺňa všetky hygienické normy a požiadavky, pomáha udržať perfektnú čistotu a poriadok na stanovišti. Je vyrobená z veľmi kvalitnej umelej hmoty, bielej farby. Výrazne uľahčuje prácu a pomáha sa vyhnúť bezprostrednému kontaktu s potravinami. Lopatka na múku, biela SET250 s objemom 250 ml, uspokojí všetky nároky profesionálnych aj amatérskych užívateľov. Garancia dlhodobého a bezproblémového používania.
Do úschovne
Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5000 Lovely je výrobok talianskej inovatívnej firmy Pavoni, ktorá túto formu vyrobila v spolupráci s cukrárskym majstrom Antonio Bachourem. Ide o výrobky, ktoré sú pod dohľadom tých najlepších odborníkov. Všetky formy sú vyrobené z vysoko kvalitného tritanu, ktorý zabraňuje pretekaniu tekutej zmesi a vytvára precízne a dokonalé tabuľky čokolády. Formu môžete čistiť v umývačke riadu i v profesionálnych umývačkách s parnou funkciou. Tabuľka čokolády v netradičnom tvare s nápisom Love, je ideálna ako darček, sladká pochúťka pri oslavách alebo ako jedinečná pochúťka ku káve v cukrárňach alebo kaviarňach. Pokiaľ navyše čokoládu dozdobíme potravinárskou farbou, získame dezert, ktorý zaujme i toho najnáročnejšieho zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5000 má rozmery 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabuliek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarom. Jedna tabuľka čokolády má rozmer 150×76×10 mm a približnú váhu 100g. Forma je vhodná pri práci v pekárňach, cukrárňach a v ďalších gastronomických prevádzkach, rovnako ako v domácnostiach.
Do úschovne
Silikonová, perforovaná cukrářská podložka FOROSIL 64 je produkt známé italské značky Pavoni. Ve spolupráci s cukrářským mistrem Gianluca Fusto chtěla značka Pavoni vytvořit ideální cukrářské nádobí, které usnadní přípravu skvělých dezertů. Podložka je vyrobena z kvalitního silikonu, který má nepřilnavé vlastnosti. Má mikrootvory, kterými optimálně proudí teplo do těsta. Silikonová podložka FOROSIL64 má rozměry 585 × 385 mm a je ideální pro pečení na pekářském plechu o rozměru 600 × 400 mm. Podložka se snadno čistí a skladuje. Je ergonomická a materiál, ze kterého je vyrobena zaručuje dlouhou životnost. Doporučujeme ji k používání jak pro profesionální pekaře a cukráře, tak i pro kuchařky v domácnosti.
Do úschovne
Jedným z najpopulárnejším a najznámejším výrobkom tejto značky sú dezertné formy, ktoré umožňujú profesionálnu prípravu praliniek a čokolád, ktoré určite zaujme všetkých zákazníkov vkusom, ale aj vizuálnym efektom. Spoločnosť Pavone je známa svojimi neobvyklými riešeniami, ktoré možno ľahko vidieť na ich výrobkoch. Sú to jedinečné formy a sú k dispozícii v mnohých rôznych tvaroch. Široká ponuka výrobkov vám umožní pripraviť naozaj výnimočné pochúťky, ktoré budú jedinečné svojho druhu. Spoločnosť Pavone Italia v súčasnosti ponúka približne 6 000 výrobkov určených pre potravinársku výrobu – cukrárskych profesionálov a individuálnych zákazníkov. Spoločnosť sa zameriava na inovatívne riešenia, ale aj na vysokú kvalitu ponúkaných foriem. Všetky výrobky sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, ktoré sú veľmi odolné a trvanlivé – dokonca aj pri každodennom intenzívnom používaní. Okrem toho spoločnosť ponúka vianočné formy v zaujímavých tvaroch, ktoré sú ideálne na Vianoce.
Súčasťou ponuky spoločnosti sú tiež transferový formy čiže vytvarované formy na čokoládu, ktoré sú určené ako pre zákazníkov z radov profesionálnych, tak i amatérskych cukrárov. Formy sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, ktoré umožňujú vyrobenie dekorovaných čokoládových výrobkov, ktoré môžu byť aj zafarbené potravinárskymi farbami. Jedná sa o inovatívnu technológiu, ktorá výrazne zefektívňuje výrobu čokolády. Sortiment zahŕňa transferové formy v mnohých rôznych tvaroch a veľkostiach, vďaka ktorým si aj ten najnáročnejší zákazník určite vyberie. Pozrú preto ponuku v našom obchode Gastromania.sk. Inovatívne výrobky, jedinečný dizajn, cukrárske príslušenstvo, ktoré spoločnosť Pavoni Italia ponúka, poteší určite každého cukrára. Odporúčame vám, aby ste si vybrali tie najlepšie produkty!
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.