Ochranné rukavice pre gastronómiu

V ponuke nášho internetového obchodu Gastromania.sk nájdete profesionálne rukavice pre gastronómiu, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou vybavenia každej reštaurácie, baru, kaviarne, pekárne, cukrárne a pod. V tejto kategórii nájdete ochranné rukavice pre gastronómiu, ktorých hlavnou úlohou je chrániť pred vysokými teplotami, ktoré môžu dosahovať až niekoľko sto stupňov Celzia! Všetky naše výrobky sú doplnky od známych a obľúbených výrobcov, ktorí používajú materiály najvyššej kvality – odolné a pevné materiály. Väčšina rukavíc je navyše opatrená ochrannou vrstvou, ktorá zaručuje ešte väčšiu bezpečnosť a účinnú ochranu proti popáleniu.

Čítať viac >

Kuchynské rukavice pre gastronómiu

Náš sortiment zahŕňa výrobky, ktoré spĺňajú všetky bezpečnostné normy, a zaisťujú tak maximálnu ochranu. Kuchynské rukavice pre gastronómiu sú ergonomické a ich tvar dokonale padne do ruky, takže ich používanie je pohodlné a príjemné. Máme aj výrobky odolné proti oderu a prerezaniu. Tieto typy rukavíc sú ideálne na použitie v obchodoch, napr. pri pultoch s mäsom, ale aj v hoteloch, stravovacích zariadeniach a reštauráciách.

Pokiaľ máte záujem o nákup profesionálnych ochranných rukavíc alebo iných pomôcok a kuchynského príslušenstva, odporúčame Vám oboznámiť sa s ponukou nášho internetového obchodu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo nejasností sa obráťte priamo na náš tím!