Teplomer od -40 do +40°C do chladničky vyrobený z nerezovej ocele. Možnost zavesenia.
Do úschovne
Teplomer pre chladničky a mrazáky z nerezovej ocele, ideálny pre chladničky a mrazáky s možnosťou zavesenia.
Do úschovne
Teplomer od 0 do +300°C so sondou vyrobený z nerezovej ocele.
Do úschovne
Univerzálny teplomer z nerezovej ocele, ideálny pre pece a rúry s možnosťou zavesenia.
Do úschovne
Multifunkčný teplomer s teplotným rozsahom od -50°C do 300°C, ergonomický úchyt, funkcia HOLD – zachovanie určitej teploty, sonda z nerezovej ocele 120 mm, samovypínací prístroj po 10 min. Meranie teploty za niekoľko sekúnd. Merné jednotky v °C alebo °F.
Do úschovne
Teplomer bezkontaktný Hendi 300 s laserovým ukazovátkom. Vlastnosti: teplotný rozsah -32°C do 300°C, presnost + 1,5°C., rozlíšenie 0,1°C nebo 0,1°F. Vrátane batérií.
Tento teplomer nie je vhodný na meranie ľudskej teploty!
Odchýlka pri meraní cca 1.5-2 stupne °C!
Do úschovne
Digitálny teplomer bezdotykový
Do úschovne
Laserový teplomer na meranie čokoládových výrobkov, 50T002 od svetovej obľúbenej a uznávanej značky Martellato, ktorá má širokú ponuku vybavenia pre pekárne a cukrárne. Tento produkt je nenahraditeľný pri práci všetkých cukrárov, i tých najnáročnejších. Vďaka teplomeru budete mať optimálny prehľad o teplote daného produktu. Teplomer na čokoládu so sondou výrazne zjednodušuje prácu s čokoládou a umožňuje udržať teplotu na požadovanej hodnote. Hodí sa i pri práci s inými cukrárskymi surovinami, u ktorých je treba regulovať teplotu.
Do úschovne
Teplomer so sondou z nerezovej ocele 127 mm, teplotný rozsah od 0 °C do 100°C. Obal na sondu s klipom.
Do úschovne
Teplomer od -50 do +50°C s možnosťou zavesenia.
Do úschovne
Cukrársky teplomer Easy Thermo od inovatívnej talianskej firmy Silikomart, odporúčame ako pre profesionálne cukrárske prevádzky, tak i pre nadšencov domáceho pečenia. Vďaka teplomeru možno rýchlo a presne zmerať teplotu cukrárskych výrobkov ako napríklad – šišky, múčnik, sirup alebo karamel. Teplomer je v ochrannom kryte, aby sa zamedzilo poškodeniu. Teplomer 70.125.99.0096 s displejom, je ideálny pomocník pre zistenie akou teplotu má mrazená zmrzlina i horká čokoláda. Všestrannosť a pohodlie pri používaní – to sú silné stránky tohto produktu.
Do úschovne
Digitálny teplomer so sklopnou sondou vyrobený z nerezovej ocele (130 mm). Môže byť rozložený v rôznom uhle (45°, 90°, 135,°, 180°). Funkcia – min/max. Automatické zapínanie teplomeru v momente rozloženia sondy. Automatické vypnutie zariadenia, pokial nieje používaný po dobu 1 hodiny. Funkcia HOLD pre uloženie teploty na displeji. Presnosť +/-1°C medzi -30°C/+250°C, potom viac než +/-2°C.
Do úschovne
Digitálny teplomer so sondou z nerezovej ocele 110 mm, tlačítko na pamäť teploty min/max, on/off.
Do úschovne
Teplomer s nerezovou pohyblivou vpichovou sondou. Meranie (-50/+300°C) alebo (-58/572°F). Predávaný bez batérií (na batérie AAA).
Do úschovne
Digitálny teplomer so sondou HACCP s teplotným rozsahom od -50°C do 300°C. Teplomer má podstavec a odnímateľnú sondu. Ochranný obal z plastu.
Do úschovne
Elektrický teplomer so sondou 210 mm a obalom na sondu.
Do úschovne
Teplomer od 0 do +50°C s možnosťou zavesenia.
Do úschovne
Digitálny teplomer so sondou na meranie teploty čokoládových výrobkov, 50T001 od svetovej obľúbenej a uznávanej značky Martellato, ktorá má širokú ponuku vybavenia pre pekárne a cukrárne. Tento produkt je nenahraditeľný pri práci všetkých cukrárov, i tých najnáročnejších. Vďaka teplomeru budete mať optimálny prehľad o teplote daného produktu. Teplomer na čokoládu so sondou výrazne zjednodušuje prácu s čokoládou a umožňuje udržať teplotu na požadovanej hodnote. Hodí sa i pri práci s inými cukrárskymi surovinami, u ktorých je treba regulovať teplotu.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 122
+420 734 447 728
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.