Jemná marináda na kuracie mäso 100 g firmy Chicken King. Odporúčame pre deti a osoby, ktoré dávajú prednosť jemným chutiam (odporúčame používať na mäso krájané na prúžky). Hotová kompozícia práškového korenia na prípravu 5 kg šťavnatého mäsa jemnej chuti.
Návod na prípravu:
Praktické rady.
Marináda mäso nekonzervuje. Po marinovaní odporúčame celú dávku mäsa rozdeliť na porcie s hmotnosťou 1 až 2,5 kg, položiť ich naplocho do fóliových vrecúšok a okraje utesniť pomocou zváračky fólií. Vrecká sa potom zmrazia v súlade s pravidlami HACCP. Vyvarujte sa ukladaniu viacerých vrstiev sáčkov do mrazničky – také množstvo mäsa sa nezmrazí dostatočne rýchlo a prostredné vrstvy sa môžu pokaziť! Mrazené porcie vyberte podľa potreby.
Na marinovanie veľkého množstva mäsa odporúčame použiť vákuovú nádobu. Čas marinovania sa skráti na približne 30 minút (v závislosti od typu zariadenia).
Do úschovne
Chrumkavý obal na kura 9 kg od firmy Chicken King. Je zodpovedný za charakteristický vzhľad zlatistých vločiek po vyprážaní. Predáva sa v 9kg vreciach. Obaľovanie kuracieho mäsa dodáva pokrmom zvláštnu chrumkavosť. Dobre priľne k mäsu. Možno použiť na obaľovanie kuracieho mäsa, rýb a syrov. Veľmi efektívna – z 9 kg balenia sa dá pripraviť približne 23 kg mäsa.
Spôsob prípravy:
Praktické rady.
Z ekonomického hľadiska sú najlepšie čo najmenšie krídla (do 50 g) a kuracie rezne (prúžky s hmotnosťou asi 30 g). Ak chcete smažiť väčšie kusy – paličky alebo stehná – odporúčame použiť tlakovú fritézu. Pri smažení veľkého množstva mäsa je oveľa úspornejšie použiť veľkú fritézu (cca 30 l). Tým sa vyhnete situácii, kedy vloženie veľkej porcie mäsa spôsobí, že teplota oleja výrazne klesne a jedlo sa namiesto vyprážania uvarí.
Do úschovne
Pikantná marináda na kuracie mäso 100 g firmy Chicken King. Odporúčame pre milovníkov ostrejších pokrmov (odporúčame používať na kuracie krídelká). Hotová kompozícia práškového korenia na prípravu 5 kg šťavnatého, pikatného mäsa s kosťou (krídielok).
Návod na prípravu:
Praktické rady.
Marináda mäso nekonzervuje. Po marinovaní odporúčame celú dávku mäsa rozdeliť na porcie s hmotnosťou 1 až 2,5 kg, položiť ich naplocho do fóliových vrecúšok a okraje utesniť pomocou zváračky fólií. Vrecká sa potom zmrazia v súlade s pravidlami HACCP. Vyvarujte sa ukladaniu viacerých vrstiev sáčkov do mrazničky – také množstvo mäsa sa nezmrazí dostatočne rýchlo a prostredné vrstvy sa môžu pokaziť! Mrazené porcie vyberte podľa potreby.
Na marinovanie veľkého množstva mäsa odporúčame použiť vákuovú nádobu. Čas marinovania sa skráti na približne 30 minút (v závislosti od typu zariadenia).
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.