Koše a nástavce do umývačiek – dôležité položky v každej profesionálnej kuchyni!

.

Koše a nástavce do umývačiek riadu sú dôležitou súčasťou vybavenia každej profesionálnej umývačky riadu. V obchode Gastromania.sk nájdete širokú ponuku modelov na rôzne účely a veľkosti. Koše a nástavce do umývačky riadu je možné rozdeliť na výrobky určené pre taniere a príslušenstvo pre poháre. Výber správneho zariadenia závisí od vybavenia, ktoré máte vo svojom stravovacom zariadení. Náš sortiment zahŕňa stojany na taniere do umývačky, veka na koše, plastové vložky na príbory a nádoby na príbory do umývačky v malých a veľkých veľkostiach. Obchod Gastromania.sk zaručuje vysokú kvalitu a precíznosť každého tovaru.

Koše a nástavce pre umývačky v krčmách, baroch a väčších reštauráciách

.

V reštauráciách, baroch a krčmách sa počas dňa používa naozaj veľké množstvo najrôznejšieho skleneného riadu a jeho umývanie môže byť veľmi zdĺhavé. Koše a nástavce do umývačky na sklo sa môžu stať nepostrádateľnou možnosťou, ako celý proces urýchliť. Systém košov AMERBOX vám umožní bezpečne umyť všetky poháre, poháre alebo čaše – bez rizika ich rozbitia. Toto riešenie môže byť užitočné aj pri ich skladovaní a preprave na dlhšie vzdialenosti. Použitím košov na sklo budete mať istotu, že sklo bude umyté účinne a predovšetkým efektívne.

Koše a nástavce pre umývačky – ideálne riešenie pre reštaurácie, jedálne alebo stravovacie zariadenia!

.

Koše a nástavce pre umývačky riadu by nemali chýbať v žiadnom stravovacom zariadení, pretože sú veľmi užitočné a šetria veľa času. Kôš do umývačky od spoločnosti Stalgast, ktorý je vyrobený z plastu, konkrétne z polypropylénu, zlepší prácu všetkým, ktorí pracujú v kuchyni. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá vďaka šikovným úchytom na každej stene. Pozývame vás na prehliadku celého sortimentu Gastromania.sk!