váha | 25 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Biela poleva Dower, 10 kg balenie, ILW-J07DOVE-D91 je zmes bielej čokolády, ktorá je určená pre cukrárenské zdobenie. Rýchlo tuhne.
Do úschovne
Dekoračná poleva Deco Melts 250 g, biela F25100 vyrábaná holandskou spoločnosťou FunCakes, špecializujúca sa na výrobu zmesi na pečenie tort a dezertov a farebných dekoratívnych predmetov pre profesionálnych cukrárov a pekárov.
FunCakes Deco Melts (poleva v Drops na rozpustenie) ponúka mnoho dekoratívnych možností! Toto je jedna z najkomplexnejších skupín produktov FunCakes. Môžete rozpustiť malé kúsky a dať im akýkoľvek tvar vo forme, ktorú si vyberiete. Môžete si vyrobiť ozdoby na bábovky alebo pralinky, ale môžete z nich tiež vyrábať lízanky a sladkosti. Je rovnako populárne medzi skúsenými cukrármi i amatérmi a tiež medzi najmladšími pomocníkmi v kuchyni. Keď roztavený produkt trochu stvrdne, nebojte sa a jednoducho ho znova zahrejte! FunCakes Deco Melts sú k dispozícii v mnohých farbách a príchutiach. Deco Melts nie sú pravá čokoláda, ale chutia ako biela čokoláda. Produkt je vyrobený v tvare kvapiek, takže sa ľahko dávkuje – vďaka tomu nikdy nepripravíte príliš veľa produktu a ušetríte tak peniaze. Deco Melts sú ideálne pre výrobu cukroviniek a dezertov s polevou. Do roztopenej polevy Deco Melts možno tiež namáčať muffiny alebo sladkosti.
Vzhľadom k teplotným rozdielom sa môže poleva Deco Melts počas prepravy a skladovania roztaviť – produkt je možné aj naďalej používať. Niekedy sa k Vám nemusí dostať v pôvodnom tvare drobných kvapôčok.
Použitie:
Príprava: Vložte kvapky do vhodnej misky a rozpustite ich v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli (v mikrovlnnej rúre kvapky rozpustite pri maximálnom výkone 500 W). Každú chvíľu (15-20 sekúnd) dobre premiešajte. Prestaňte zahrievať, keď sú kvapky takmer úplne roztavené (malé kúsky budú stále viditeľné). Pokračujte v miešaní, kým sa kvapky úplne nerozpustia a glazúra nie je hladká. Spracujte podľa potreby. Pre stvrdnutie glazúry vložte produkt do chladničky (10-15 minút). Pre získanie redšej polevy môžete pridať niekoľko kvapiek rastlinného oleja. FunCakes Deco Melts – Natural White obsahuje iba prírodné farbivá. Neobsahuje E171 (látka stiahnuté z predaja vo Francúzsku).
Obsah: 250 gramov
Zloženie: cukor, hydrogenovaný rastlinný tuk (z palmových jadier), sušené mlieko (odstredené), farbivá: E153, emulgátor: E492, E472c, aróma. Alergény sú zobrazené tučne. Tento produkt má certifikáciu Halal.
Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote 16 ° C – 22 ° C.
Do úschovne
Ružová čokoláda Ruby RB1 na zmrzlinu Callets ™, 2,5 kg balenie ICE-43-RUBY-5522, je ružová čokoláda určená na prípravu čokoládovej polevy u nanukov alebo do stracciatella a svojím vzhľadom uchváti hlavne mladú generáciu. Rubínová čokoláda sa preslávila vďaka Instagramu a preto Ice Chocolate RB1 môžu bez obáv zaradiť do svojej produkcie aj výrobcovia zmrzliny. Vďaka intenzívnej ovocnej a svieže kyslé príchuti poskytuje táto čokoláda doslova pôžitkársky chuťový zážitok. Vďaka vysokému obsahu kakaového masla je Ice Chocolate RB1 ideálny pre zmrzlinové polevy na nanuky a na prípravu stracciatella. Nevyžaduje temperovanie: čokoládu stačí len rozpustiť a je hotová. Čokoláda následne behom pár sekúnd stuhne na zmrzline a vytvorí tak dokonale chrumkavú a lahodnú kôrku. Následne sa veľmi rýchlo rozpustí v ústach a poteší oslnivú rubínovú chuťou.
Do úschovne
Biele ganache bez príchute, 5 kg BASE-krém-659 je bohaté a ušľachtilé ganache zložené z 60% bielej čokolády so sladkou, smotanovou chuťou a trochou alkoholu. Základ Creme a la Carte Callebaut® je ganache z bielej čokolády zložený z temperovanej bielej čokolády (60%), smotany (22%) a kvapky alkoholu. Má bohatú, smotanovú a jemnú chuť a veľmi príjemnú konzistenciu. Toto ganache sa perfektne kombinuje s ďalšími prísadami: ide o prísady s chrumkavou textúrou, ako je orechový bresilien, mleté kávové zrná, pražené zrná, nugát atď. Po zmäknutí sa genache ideálne hodí ku dekorovanie tvarovaných výrobkov – takých ako pralinky, čokoládové tyčinky a čokoládové poháriky – bez nutnosti temperovanie (len mierne zohrejte pri teplote nepresahujúcej 35 ° C). Základ Creme a la Carte má výnimočnú stabilitu a je uzavretá v pralinkách, čokoládových tyčinkách a čokoládach a možno ju dlhodobo skladovať.
Do úschovne
Zmrzlinový základ s horkou čokoládou 10% Choco Base, 0,8 kg balenie MXD-ICE10SF-V99 je zmrzlinový základ z tmavej čokolády pre intenzívnu chuť. V kombinácii s čokoládou ChocoGrattato alebo vybranou horkou čokoládou Finest belgická čokoláda: POWER 80, 70-30, 60-40, 811, Sao Thom, Madagaskar, Brazília alebo Ekvádor. Vytvorte hladkú, plnú chuť a krémovú, originálne zmrzlinu, ktorú si každý zamiluje.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 SR, 25 kg balenie, 100037-793 je tmavo červený kakaový prášok vysokej kvality, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizáciae: PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 20/22 DW, 25 kg balenie, 100334-793 jetmavo červený kakaový prášok, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. Stredná alkalizácia: PH: 7,2-7,7.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.