Nízke nerezové hrnce za atraktívne ceny!

V tejto kategórii výrobkov nájdete vysoko kvalitné nízke hrnce z nerezovej ocele vyrobené z najkvalitnejších materiálov. Tieto výrobky sú vhodné pre plynové, elektrické, indukčné a sklokeramické sporáky. Výrobky sú určené nielen profesionálom, ale aj amatérom, ktorí hľadajú inovatívne riešenie pre svoju kuchyňu. Nízke hrnce z nerezovej ocele sú k dispozícii v mnohých variantoch, takže sme si istí, že každý nájde ideálny produkt pre seba!

Čítať viac >

Nízke hrnce

Modely sa líšia rozmermi a ďalšími parametrami, ktoré je potrebné vziať do úvahy pred nákupom. Patrí medzi ne ochranný povrch hrnca (saténový, leštený a kladivkový), povrchová úprava (žiadna, smaltovaná) a materiál (nerezová oceľ, hliník, meď, smaltovaná oceľ). Naša spoločnosť od začiatku spolupracuje s tými najlepšími výrobcami, ktorí sa zameriavajú na najvyššiu kvalitu a špičkové výrobky. Sú to okrem iného: STALGAST, BARTSCHER, CONTACTO, HENDI, TOM-GAST, REDFOX, COSY & TRENDY, BALLARINI a CHEF DE CUISINE. Nízke hrnce pre gastronómiu z našej ponuky určite splnia očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov!

Nerezový nízky hrniec zo sortimentu Gastromania.sk!

Každý nerezový nízky hrniec v ponuke Gastromania.sk je inovatívnym a vysoko kvalitným výrobkom vybaveným pohodlnou a ergonomickou rukoväťou, ktorá zaisťuje bezpečnosť pri varení a prenášaní. Sme presvedčení, že budete spokojní! Pozývame Vás na prezretie celej našej ponuky, a ak máte akékoľvek otázky alebo pochybnosti, obráťte sa na tím Gastromania.sk!