Kategória Gastronádoby smaltované | GASTROMANIA.SK zahrňuje širokú ponuku gastronádob so smaltovaným povrchom. Vhodné na pečenie ľahko sa pripaľujúcich jedál. Vybavujeme rôzne gastronomické zariadenia.

Čítať viac >

Smaltované nádoby GN

Radi by sme vám predstavili smaltované nádoby GN najvyššej kvality, ktoré sú vhodné pre profesionálnu gastronómiu. Skvelé produkty budú fungovať v kuchyniach reštaurácií a v baroch, jedálňach, hotelových bufetoch, jedálňach, školách, materských školách, ako aj v stravovacích spoločnostiach a iných gastronomických zariadeniach. Jedlá sú ideálne na tepelné spracovanie potravín, ktoré majú tendenciu horieť počas prípravy.

Smaltované hrnce a kuchynské doplnky

Smaltované nádoby GN sú výrobky, ktoré určite patria do každej kuchyne – profesionálne a domáce. Povrch skloviny je známy tým, že je ideálny na pečenie potravín a jedál, ktoré sa ľahko spaľujú, čo ovplyvňuje nielen chuť, ale môže tiež poškodiť riad. Smaltované nádoby GN sú úplne bezpečné pri kontakte s potravinami, odolné voči vysokým teplotám a tiež ľahké na čistenie a skladovanie.

Profesionálne Smaltované nádoby GN v ponuke Gastromania. sk!

V našom internetovom obchode Gastromania.sk nájdete najkvalitnejšie Smaltované nádoby GN, ktoré sú k dispozícii v mnohých rôznych formách, variantoch a veľkostiach. Vďaka veľkému výberu našich produktov sme presvedčení, že každý náš zákazník, dokonca aj ten najnáročnejší, nájde smaltovanú nádobu GN pre svoju kuchyňu, ktorý splní všetky ich nápady! Pozývame vás, aby ste sa pozreli na našu ponuku!