dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
počet segmentov | 3 ks |
materiál: | plast |
rozmery cukroviniek: | 154x77x8 mm |
Forma na čokoládové tabuľky, ktorá bola vytvorená v spolupráci so svetovým majstrom čokolády Vincentom Vallée. Rozmery formy: 275×175 mm, rozmery hotového výrobku: 154×77×8 mm. Forma má 3 políčka. Produkt neobsahuje BPA.
Transferová forma na čokoládu PZ11 je výrobkom talianskej firmy Pavoni, tieto fólie sú inovatívne a to práve vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov. Každá forma obsahuje farby, ktoré sú vhodné v potravinárskom priemysle, ale hlavne s čokoládou. K preneseniu farby na čokoládu dôjde vďaka kontaktu s čokoládou a to pri určitej teplote. Vďaka použitiu tohto výrobku značne urýchľuje výrobu čokoládových figúrok a dekorácií, ktoré môžu ďalej slúžiť ako dekorácia na rôznych výrobkoch. Transferová forma na čokoládu PZ11 s motívom vianočných puzzle a to vo viacerých prevedeniach. Sada obsahuje celkom 10 fólií, a to s rozmermi 190×130 mm. Táto fólia umožňuje kreatívnu tvorbu dekorácií, ktoré uspokoja i toho najnáročnejšieho klienta. Táto fólia je vhodná do gastronomických prevádzok, cukrární, pekární a ďalších prevádzok.
Do úschovne
Polykarbonátová forma k vytvoreniu čokoládovej tabuľky MA2010 je inovatívny výrobok talianskej firmy Martellato, ktorý úplne určite uspokojí i tých najnáročnejších zákazníkov. Forma je vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý zabraňuje deformáciu výrobku a je tiež vhodný do umývačky riadu. Každý detail formy je starostlivo navrhnutý a preto hotová tabuľka čokolády má sofistikované geometrické tvary, je lesklá a elegantní. Forma na čokoládu MA2010 je vhodná k vytvoreniu troch čokoládových tabuliek o rozmeroch 132×68×11 mm a váhe 80 g. Profesionálne prevedenie formy poteší majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú domáce sladkosti.
Do úschovne
Polykarbonátová forma k vytvoreniu čokoládových tvarov MA2007 od talianskeho výrobcu Martellato je nenahraditeľným pomocníkom k vytvoreniu sladkých pochúťok doma, v cukrárni či v iných gastronomických prevádzkach. Forma je vyrobená z kvalitného polykarbonátu, nedeformuje sa je vhodná do umývačky riadu. Forma na čokoládu MA2007, pomocou ktorej je možné vytvoriť 12 ks čokolád – rozmery 74×33×5 mm a váha 13 g. Majú tvar klasickej tabuľky čokolády. Hotovú čokoládovú pochúťku možno podávať samostatne či ako štýlové doplnenie dezertov.
Do úschovne
Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5003 Ola je výrobok talianskej inovatívnej firmy Pavoni, ktorá túto formu vyrobila v spolupráci s cukrárskym majstrom Antonio Bachourem. Ide o výrobky, ktoré sú pod dohľadom tých najlepších odborníkov. Všetky formy sú vyrobené z vysoko kvalitného tritanu, ktorý zabraňuje pretekaniu tekutej zmesi a vytvára precízne a dokonalé tabuľky čokolády. Formu môžete čistiť v umývačke riadu i v profesionálnych umývačkách s parnou funkciou. Tabuľka čokolády v netradičnom tvare, je ideálna ako darček, sladká pochúťka pri oslavách alebo ako jedinečná pochúťka ku káve v cukrárňach alebo kaviarňach. Pokiaľ navyše čokoládu dozdobíme potravinárskou farbou, získame dezert, ktorý zaujme i toho najnáročnejšieho zákazníka. Tritanová forma na výrobu tabuľky čokolády PC5003 má rozmery 275×175 mm a umožní výrobu 3 tabuliek čokolády s dokonalým a jedinečným tvarom. Jedna tabuľka čokolády má rozmer 150×77×10 mm a približnú váhu 100g. Forma je vhodná pri práci v pekárňach, cukrárňach a v ďalších gastronomických prevádzkach, rovnako ako v domácnostiach.
Do úschovne
Polykarbonátová forma k vytvoreniu čokoládovej tabuľky MA2001 je inovatívny výrobok talianskej firmy Martellato, ktorý úplne určite uspokojí i tých najnáročnejších zákazníkov. Forma je vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý zabraňuje deformáciu výrobku a je tiež vhodný do umývačky riadu. Každý detail formy je starostlivo navrhnutý a preto hotová tabuľka čokolády má sofistikované geometrické tvary, je lesklá a elegantní. Forma na čokoládu MA2001 je vhodná k vytvoreniu troch čokoládových tabuliek o rozmeroch 160×75×8 mm a váhe 110 g. Profesionálne prevedenie formy poteší majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú domáce sladkosti.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.