dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
výška | 25 mm |
počet segmentov | 24 ks |
materiál: | tritan |
rozmery cukroviniek: | 29x41x14 mm |
Tritanová forma na pralinky – kvapka, 24 ks x 8 ml – GOCCIA-P, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 24 ks 3D čokoládových praliniek v tvare kvapky s rozmermi 29×41×14 mm, objem 8 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.907.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Polykarbonátová forma na pralinky SP1219S od talianskej firmy Pavoni, ktorá svoje výrobky vyrába v spolupráci so skúsenými cukrárskymi špecialistami. Formy sa vyrábajú z prvotriednych materiálov, ktoré zaručujú odolnosť. Polykarbonát zamedzuje rozlievaniu tekutej suroviny a zaisťuje precízne zhotovenie každej pralinky. Forma je vhodná do umývačky riadu. Polykarbonátová forma na čokoládu SP1219S o rozmeroch 275×135 mm, umožňuje vytvoriť 24 čokoládových praliniek s rafinovaným, klasickým tvarom. Jednotlivá pralinka má rozmery 22×18×13 mm a hmotnosť 5 g. Tieto sladké monoporcie sú ideálne na ozvláštnenie múčnikov, tort, dezertov ale i ako sladká pamiatka z rôznych osláv a stretnutí. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi originálne pralinky. Forma je tiež dostupná v BPA free prevedení. Výrobok vrelo odporúčame pre profesionálnych i jednotlivých zákazníkov.
Do úschovne
Fólia na okraje dezertov NSA62×117 je produkt inovatívny talianskej spoločnosti Martellato, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou. Fóliu možno použiť na doplnenie trojuholníkového dezertu semifreddo SLICE. Fólie na okraje dezertov NSA62×117 je prispôsobená pre prácu s potravinami, chráni produkt pred vysychaním a uľahčuje manipuláciu so zákuskami. Fólia sa skvele hodí ako v prípade profesionálnych cukrárskych výrobkov, tak aj v príprave v domácom prostredí. Počet kusov v balení – 500.
Do úschovne
Polykarbonátová forma na 3D pralinky 20-3D2002 vyrobila inovatívna talianska firma Martellato a hodí sa vytvoreniu originálnych praliniek a čokoládových dezertov. Produkt je vyrobený z najkvalitnejšieho polykarbonátu a skladá sa z troch častí – vrchní a spodní časť, ktoré vďaka magnetom tvarujú 3D efekt a tiež praktické dierované doštičky, ktoré slúžia k rýchlemu vyhladeniu hmoty. Forma na 3D pralinky 20-3D2002 je vhodná k vytvoreniu 28 praliniek v tvare nerovnomernej guličky a má rozmery 275×175 mm. Hotové pralinky majú rozmery 26×26×26 mm a vážia 8 g. Forma je vhodná do umývačky riadu.
Do úschovne
Polykarbonátová forma na čokoládu a pralinky MA1029 od talianskeho výrobcu Martellato, je zárukou toho, že sa jedná o ten najkvalitnejší výrobok. Táto forma, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, je perfektným spoločníkom k výrobe rôznych čokolád či praliniek. Tekutá čokoláda sa jednoducho nalieva a hotové pralinky sú dokonale elegantné. Forma na čokoládu MA1029 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 32 praliniek o rozmeroch 39×28×17 mm. Hotová pralinka má tvar trojuholníka a váži 12 g. Formu možno umývať v umývačke riadu. Výrobok je tou najlepšou voľbou pre profesionálnych cukrárov ale i pre úplných amatérov.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC5021FR je výrobok inovatívnej talianskej spoločnosti Pavoni, ktorý navrhol majster cukrár Fabrizio Fiorani. Cukrársky rad jedinečných praliniek je založený na kombinácii tradičných geometrických tvarov s moderným dizajnom, vďaka čomu je výsledný produkt jedinečný. Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitného tritánu, ktorý zabraňuje rozliatiu tekutej hmoty a zaručuje dokonalý povrch každej čokolády.Forma na čokoládu PC5021FR o rozmeroch 275 × 175 mm umožňuje vytvoriť 12 praliniek v tvare pologule s priemerom 50 mm a výškou 25 mm a váhe 33 g každá. Výrobok je možné umývať v umývačke riadu. Pokiaľ sa čokoláda navyše ozdobí potravinárskymi farbami, glazúrami a polevami, získate sofistikované pralinky individuálneho charakteru. Výrobok sa odporúča pre profesionálnych aj individuálnych zákazníkov. Výrobek neobsahuje BPA.
Do úschovne
Tritanová forma na čokoládové tyčinky – kvapky, 8 ks x 120×25×16 mm – GOCCIA-B, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 8 ks 3D čokoládových tyčiniek v tvare kvapiek s rozmermi 120×25×16 mm, objem 30 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tyčinky 52.908.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Tritanová forma na čokoládové tabuľky – kvapky, 3 ks x 150×70×8,3 mm – GOCCIA-T, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 3 ks 3D čokoládové tabuľky v tvare kvapiek s rozmermi 150×70×8,3 mm, objem 80 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.909.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.