dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
výška | 25 mm |
počet segmentov | 3 ks |
materiál: | tritan |
rozmery cukroviniek: | 150x70x8 mm |
náter: | žiadny |
povrch: | saténový |
cena za: | sadu |
trieda nerezovej ocele: | 18/0 |
Tritanová forma na čokoládové tabuľky – kvapky, 3 ks x 150×70×8,3 mm – GOCCIA-T, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 3 ks 3D čokoládové tabuľky v tvare kvapiek s rozmermi 150×70×8,3 mm, objem 80 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.909.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Tritanová forma na pralinky PC5017FR je výrobok inovatívnej talianskej spoločnosti Pavoni, ktorý navrhol majster cukrár Fabrizio Fiorani. Cukrársky rad jedinečných praliniek je založený na kombinácii tradičných geometrických tvarov s moderným dizajnom, vďaka čomu je výsledný produkt jedinečný. Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitného tritánu, ktorý zabraňuje rozliatiu tekutej hmoty a zaručuje dokonalý povrch každej čokolády.Forma na čokoládu PC5017FR o rozmeroch 275 × 175 mm umožňuje vytvoriť 24 praliniek v tvare pologule s priemerom 30 mm a výškou 15 mm a váhe 7 g každá. Výrobok je možné umývať v umývačke riadu. Pokiaľ sa čokoláda navyše ozdobí potravinárskymi farbami, glazúrami a polevami, získate sofistikované pralinky individuálneho charakteru. Výrobok sa odporúča pre profesionálnych aj individuálnych zákazníkov. Výrobek neobsahuje BPA.
Do úschovne
Podlhovasté forma na koláče a dezerty ST1 je produktom inovatívny talianskej spoločnosti Martellato, ktorá bola vytvorená z vysoko kvalitného plastu bezpečného pre prácu s potravinami. Je to cenný nástroj pre zrýchlenie a štandardizáciu práce a súčasne aj zachovanie estetických hodnôt. Formy sú ideálne pre zmrzlinové dezerty a dezerty semifreddo. Podlhovasté forma na koláče a dezerty ST1 s rozmermi 480×65×65 mm má elegantný klasický tvar, ktorý možno ozdobiť napr. pomocou silikónového plátu alebo tortovou páskou. Výrobok sa odporúča pre použitie v cukrárňach, stravovacích zariadeniach a zároveň v domácich kuchyniach amatérskych milovníkov sladkého pečenia.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC50FR je výrobok inovatívnej talianskej spoločnosti Pavoni, ktorý navrhol majster cukrár Fabrizio Fiorani. Cukrársky rad jedinečných praliniek je založený na kombinácii tradičných geometrických tvarov s moderným dizajnom, vďaka čomu je výsledný produkt jedinečný. Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý zabraňuje rozliatiu tekutej hmoty a zaručuje dokonalý povrch každej čokolády.Forma na čokoládu PC50FR o rozmeroch 275 × 135 mm umožňuje vytvoriť 15 praliniek v tvare srdca v 3 rôznych tvaroch, z ktorých každá váži8,2/3,5/3,1 g. Výrobok je možné umývať v umývačke riadu. Pokiaľ sa čokoláda navyše ozdobí potravinárskymi farbami, glazúrami a polevami, získate sofistikované pralinky individuálneho charakteru. Výrobok sa odporúča pre profesionálnych aj individuálnych zákazníkov.
Do úschovne
Transferová forma na čokoládu T231/A je výrobkom talianskej firmy Pavoni, tieto fólie sú inovatívne a to práve vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov. Každá forma obsahuje farby, ktoré sú vhodné v potravinárskom priemysle, ale hlavne s čokoládou. K preneseniu farby na čokoládu dôjde vďaka kontaktu s čokoládou a to pri určitej teplote. Vďaka použitiu tohto výrobku značne urýchľuje výrobu čokoládových figúrok a dekorácií, ktoré môžu ďalej slúžiť ako dekorácia na rôznych výrobkoch. Transferová forma na čokoládu T231/A s motívom vianočnej pralinky a to vo viacerých prevedeniach. Sada obsahuje celkom 10 fólií, ktoré umožňuje vyrobiť z tejto sady 630 dielov a to s priemerom 30 mm. Táto fólia umožňuje kreatívnu tvorbu dekorácií, ktoré uspokoja i toho najnáročnejšieho klienta. Takto vytvorená dekorácia sa používa k dozdobeniu napríklad semifred.
Do úschovne
Plastová šablóna na nože PMKNIFE vyrobená ttalianskou spoločnosťou Martellato bola vyrobená z najkvalitnejšieho materiálu, ktorý zaisťuje trvanlivosť a kvalitu produktu. Pomocou formy môžete vytvoriť nože z cesta, na ktorej môžete klásť občerstvenie, mini dezerty alebo ovocie. Je to ideálne riešenie pre všetky druhy špeciálnych akcií a cateringu – poteší aj tých najnáročnejších zákazníkov. Plastová šablóna na nože PMKNIFE s rozmermi 295×200 mm umožňuje vytvoriť 14 kusov s rozmermi 20×130×1,5 mm. Produkt sa ľahko čistí a ľahko sa používa.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky – kvapka, 24 ks x 8 ml – GOCCIA-P, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 24 ks 3D čokoládových praliniek v tvare kvapky s rozmermi 29×41×14 mm, objem 8 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.907.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Tritanová forma na čokoládové tyčinky – kvapky, 8 ks x 120×25×16 mm – GOCCIA-B, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 8 ks 3D čokoládových tyčiniek v tvare kvapiek s rozmermi 120×25×16 mm, objem 30 ml. GOCCIA je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s Kirsten Tibballs, ktorá sa vďaka austrálskemu relácie MasterChef dostala do povedomia ako “kráľovná čokolády”. Je jednou z najobľúbenejších, najobdivovanejších a najuznávanejších cukrárok vo svojej krajine. Jej túžbou je odovzdávať vedomosti a skúsenosti svojim študentom – ako vášnivým amatérom, tak i profesionálom. Je autorkou kníh, televíznych relácií, návrhárkou cukrárskych trendov a vedie kurzy práce s čokoládou. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tyčinky 52.908.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.