dĺžka | 275 mm |
---|---|
šírka/hĺbka | 175 mm |
výška | 25 mm |
počet segmentov | 4 ks |
materiál: | tritan |
rozmery cukroviniek: | 150x55x9 mm |
náter: | žiadny |
povrch: | saténový |
cena za: | sadu |
trieda nerezovej ocele: | 18/0 |
Tritanová forma na pralinky – čiarky, 4 ks x 150×55×9 mm – Riga-T, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275 × 175 × 25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 4 ks 3D, štruktúrovaných, čokoládových praliniek v tvare prepojených liniek s rozmermi 150×55×9 mm, objem 68 ml. Riga je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s francúzskym majstrom cukrárom Vincentom Guerlaisem, ktorý je majiteľom Vincent Guerlais Patisserie v meste Nantes. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.905.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených tabuliek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Tritanová forma na pralinky PC19FR je dielom talianskej firmy Pavoni, ktorá sa preslávila svojimi inovatívnymi výrobnými technológiami a tiež spoluprácou so skúsenými majstrami cukrármi. Formy sa vyrábajú z prvotriedneho tritanu, ktorý zamedzuje rozlievaniu tekutej suroviny a zaisťuje precízne zhotovenie každej pralinky. Forma je vhodná do umývačky riadu. Takto vytvorené pralinky sú perfektné ako darček, sladká pochúťka a tiež ako ozvláštnenie akejkoľvek oslavy. Hotové pralinky môžete ešte dodatočne ozdobiť napríklad potravinárskym farbivom, glazúrou či rôznymi polevami a môžete tak vytvoriť osobité a veľmi rafinované pralinky. Tritanová forma na čokoládu PC19FR o rozmeroch 275×135 mm, umožňuje vytvoriť 21 čokoládových praliniek s neobvyklým a originálnym tvarom. Jednotlivá pralinka má rozmery 22×18×28 mm a hmotnosť 10 g. Forma je tiež dostupná v BPA free prevedení. Výrobok vrelo odporúčame pre cukrárne, pekárne, rôzne gastronomické prevádzky, a tiež pre amatérske tvorenie všetkých, ktorí milujú domáce pečenie.
Do úschovne
Transferová forma na čokoládu T835 je výrobkom talianskej firmy Pavoni. Silikónové formy od firmy Pavoni, sú inovatívne a to práve vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov. Tvar na fólii je vyrobený za pomocou tepelného tvarovania. Vďaka transferu dôjde k zafarbeniu naliatej čokolády a to podľa vzoru na fólii. Vďaka použitiu tohto výrobku značne urýchľuje výrobu čokoládových figúrok a dekorácií, ktoré môžu ďalej slúžiť ako dekorácia na rôznych výrobkoch. Transferová forma na čokoládu T835 v tvare chalúpky s vianočným motívom a to v troch prevedeniach. Fólia je s rozmerom 340×265 mm a z toho výška každého dielu má 60 mm. Sada obsahuje celkom 10 fólií, ktoré umožňujú vyrobiť z tejto sady 200 dielov čokolády. Táto fólia umožňuje kreatívnu tvorbu dekorácií, ktoré uspokoja i toho najnáročnejšieho klienta.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky PC5024FR je výrobok inovatívnej talianskej spoločnosti Pavoni, ktorý navrhol majster cukrár Fabrizio Fiorani. Cukrársky rad jedinečných praliniek je založený na kombinácii tradičných geometrických tvarov s moderným dizajnom, vďaka čomu je výsledný produkt jedinečný. Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitného tritánu, ktorý zabraňuje rozliatiu tekutej hmoty a zaručuje dokonalý povrch každej čokolády.Forma na čokoládu PC5024FR o rozmeroch 275 × 175 mm umožňuje vytvoriť 8 praliniek v tvare pologule s priemerom 65 mm a výškou 32,5 mm a váhe 72 g každá. Výrobok je možné umývať v umývačke riadu. Pokiaľ sa čokoláda navyše ozdobí potravinárskymi farbami, glazúrami a polevami, získate sofistikované pralinky individuálneho charakteru. Výrobok sa odporúča pre profesionálnych aj individuálnych zákazníkov. Výrobek neobsahuje BPA.
Do úschovne
Tritanová forma na pralinky – čiarky, 24 ks x 8 ml – Riga-P, od talianskej firmy Silikomart, má rozmery 275×175×25 mm. Vďaka forme možno pripraviť 24 ks 3D, štruktúrovaných, čokoládových praliniek v tvare súbežných liniek s rozmermi 47,8×15×16 mm, objem 8 ml. Riga je úplne unikátna kolekcia, ktorá vznikla v spolupráci s francúzskym majstrom cukrárom Vincentom Guerlaisem, ktorý je majiteľom Vincent Guerlais Patisserie v meste Nantes. Prvotriedna kvalita tritanové formy na čokoládové tabuľky 52.904.86.0065, zaručuje perfektný výsledok a kvalitu vyrobených praliniek. Formu je možné umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Forma na pralinky a čokoládu MA1964 od talianskeho výrobcu Martellato, je nenahraditeľným pomocníkom všetkých majstrov cukrárov a tiež všetkých, ktorí radi vytvárajú sladké dobroty. Vďaka kvalitnému polykarbonátu, z ktorého je forma vyrobená, sa čokoláda nerozlieva a forma sa nijak nedeformuje. Pralinky vytvorené pomocou tejto formy budú vždy perfektne dokonalé. Polykarbonátová forma na pralinky MA1964 – rozmery 275×175 mm, k vytvoreniu 30 praliniek o priemere 27 mm a výške 20 mm. Hotová pralinka váži 7 g a má sofistikovaný okrúhly tvar. Formu možno umývať v umývačke riadu.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.