Všetky kategórie v sekcii Dávkovače a postrekovače

Najlepšie dávkovače a rozprašovače pre profesionálnu gastronómiu

V tejto kategórii výrobkov nájdete vysoko kvalitné dávkovače a rozprašovače na použitie v akomkoľvek stravovacom zariadení. Dávkovače a rozprašovače patria k mnohým výrobkom, ktoré je možné v našom obchode zakúpiť za výhodné ceny. Medzi produkty, ktoré ponúkame, patria dávkovače mydla do kuchyne alebo dávkovacie pumpy. Všetko príslušenstvo vyrábajú renomovaní výrobcovia, ktorých sortiment sa vyznačuje vysokou kvalitou.

Čítať viac >

Aké dávkovače a rozprašovače sú k dispozícii na Gastromania.sk?

Obchod Gastromania.cz ponúka dávkovače a rozprašovače v rôznych veľkostiach a variantoch. Dávkovač mydla s objemom 1 liter je vhodný pre všetky stravovacie zariadenia a je určený na hygienické dávkovanie tekutého mydla lakťom alebo rukou. K dispozícii sú aj tlakové rozprašovače s objemom 1,5 litra a rozprašovače z polyetylénu a polypropylénu.

Profesionálne dávkovače a rozprašovače pre gastronómiu

Vysoko kvalitné dávkovače a rozprašovače sú dôležitým prvkom každého stravovacieho zariadenia. Tlakové rozprašovače sú vybavené nastaviteľnou tryskou a bezpečnostným ventilom. Je možné ich používať s väčšinou kvapalín (okrem olejov). Náš internetový obchod Gastromania.sk zaručuje vysokú kvalitu všetkých výrobkov. Priateľský a ústretový personál Vám rád pomôže, poradí a zodpovie Vaše otázky. Pozývame Vás na prehliadku nášho sortimentu!