váha | 1 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Kocky na pečenie z horkej čokolády 39,1%, 1 kg balenie – CHD-CU-20×1-E0-U68, sú kocky na pečenie zo 100% z tmavej čokolády. Obohaťte svoje sušienky, žemle a rožky lahodnou chuťou čokolády vďaka kúskom zo 100% lahodnej belgickej tmavej čokolády. Tieto kocky horkej čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v peci až 200 ° C. Kúsky sú navyše ideálne pre pekárske výrobky, ktoré vyžaduje stredné až dlhú dobu pečenia. Vzhľadom k svojej strednej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si budú môcť vychutnať ako textúru, tak nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kocky sa pri miesení nezačnú kúriť. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Horká čokoláda organická – kuvertura – Dark Couverture Noire, 2,5 kg balenie – CHD-O71NF-E4-U70 s najvyššou tekutosťou a intenzívny horkosti, ponúka chuťovým pohárikom lahodnú príchuť ovocných prvkov a fíg. Obsah kakaa 71% a 43% kakaového masla. Pôvod: organické kakaové bôby Fair Trade z Latinskej Ameriky, odrody Forastero a Trinitario.
Odporúčané kombinácie: korenie, jamajskej papričky, speculoos, muškátový oriešok, šafran, čučoriedka, ostružina, slnečnicové semienka, balzamikový ocot, cejlónsky čierny čaj
Odporúčané použitie: peny, náplne, ganache, polevy
Do úschovne
*Kocky na pečenie z horkej čokolády 39,1%, 10 kg balenie – CHD-CU-20×014-471 *, sú kocky na pečenie zo 100% z tmavej čokolády. Obohaťte svoje sušienky, žemle a rožky lahodnou chuťou čokolády vďaka kúskom zo 100% lahodnej belgickej tmavej čokolády. Tieto kocky horkej čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v peci až 200 ° C. Kúsky sú navyše ideálne pre pekárske výrobky, ktoré vyžaduje stredné až dlhú dobu pečenia. Vzhľadom k svojej strednej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si budú môcť vychutnať ako textúru, tak nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kocky sa pri miesení nezačnú kúriť. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Tmavá poleva Kiribati, mäkká, 5 kg balenie, FND-M66KIRI-T60 je veľmi kvalitná poleva z horkej čokolády, ktorá je vhodná na okamžité použitie.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Kakao 20-22% tuku Natra, 1 kg je alkalizovaný prášek, který vzniká po mletí kakaové hmoty, která vzniká po hydraulickém lisování se sníženým obsahem tuku. PH 8.0 ± 0.2. Barva je tmavě červená. Vhodná k přípravě zmrzlin, instantních nápojů a dezertů. Lze objednat i kakao s jiným obsahem tuku, nebo s jinou hodnotou pH, také lze objednat i jiná balenie a to 25 kg, 900 kg, nebo 25 tun.
Do úschovne
Čokoládové tyčinky na pečenie, 38 cm, 45,3%, 5 kg balenie – TB-154-38-308, sú vyrobené zo 100% tmavej čokolády. Tieto extra dlhé tyčinky na pečenie kombinujú intenzívnu čokoládovú príchuť s maximálne pohodlným postupom pre zapekanie. Stačí ich zabaliť do cesta a potom ich nakrájať na kúsky požadovanej veľkosti. Ako chutia? Intenzívne belgická tmavá čokoláda – bohatá na kakao, so silnou chuťou. Aká je ich textúra? V rúre sa taví ako maslo a po vychladnutí produktov získavajú späť svoju krehkosť. To je to, čo môžete očakávať od tyčiniek na pečenie Callebaut®. Ich špeciálna receptúra obsahuje menej kakaového masla, vďaka čomu sú odolné voči teplotám v rúre až do 200 ° C a nepřiplaují sa. Zabaľte ich a zapekajte a vaši zákazníci ich budú milovať. Dĺžka 370-390 mm / šírka 7-9 mm. Balenie 5 kg obsahuje asi 300 tyčiniek.
Do úschovne
Čokoládové kôstky na pečenie veľkosť L – veľké, 48%, 10 kg balenie – VH-9401-554 sú kôstky na pečenie z horkej čokolády. Ak chcete vylepšiť stredne veľké pečivo, ako sú muffiny, koláče a brownies, o lahodnú čokoládovú chuť, môžete sa spoľahnúť na stredne veľké čokoládové kôstky na pečenie Callebaut®. Sú ideálne pre pečivo vyžadujúce kratšiu až strednú dobu pečenia a počas pečenia sa nerozpúšťajú. Ako chutia? Lahodne intenzívny belgická tmavá čokoláda. Vďaka špeciálnej receptúre s nižším obsahom kakaového masla sú však odolné voči teplotám v peci do 200 ° C a nepripaľujú sa. Kôstky vždy odporúčame pridať na konci miesenie cesta a krátko ich spojiť s cestom. Tým sa zabráni sfarbenie cesta a kôstky sa nerozpustí. Počet kôstok na 1 kg – cca 6000-7000 ks.
Do úschovne
Čokoládové kôstky na pečenie veľkosť M – veľké, 48%, 10 kg balenie – VH-9410-554 sú kôstky na pečenie z horkej čokolády. Ak chcete vylepšiť stredne veľké pečivo, ako sú muffiny, koláče a brownies, o lahodnú čokoládovú chuť, môžete sa spoľahnúť na stredne veľké čokoládové kôstky na pečenie Callebaut®. Sú ideálne pre pečivo vyžadujúce kratšiu až strednú dobu pečenia a počas pečenia sa nerozpúšťajú. Ako chutia? Lahodne intenzívny belgická tmavá čokoláda. Vďaka špeciálnej receptúre s nižším obsahom kakaového masla sú však odolné voči teplotám v peci do 200 ° C a nepripaľujú sa. Kôstky vždy odporúčame pridať na konci miesenie cesta a krátko ich spojiť s cestom. Tým sa zabráni sfarbenie cesta a kôstky sa nerozpustí. Počet pečať na 1 kg – cca 10000-11000 ks.
Do úschovne
Čokoládové kôstky na pečenie veľkosť S – malé, 47,6%, 10 kg balenie – VH-9432-554 sú kôstky na pečenie z horkej čokolády. Veľkosť S sú možno jedny z najmenších, ale prekvapí veľmi intenzívny čokoládovou príchuťou. Sú ideálne pre malé sušienky, buchty a drobné pečivo. Naši cukrári odporúčajú používať tieto kôstky na piškóty a pečivo, ktoré vyžaduje krátku dobu pečenia. Výsledkom je, že sa kôstky počas pečenia nerozpustí a po vychladnutí si zachovajú svoju tvrdosť. Vďaka špeciálnej receptúre – s nižším obsahom kakaového masla – sú odolné voči teplotám v peci až do 200 ° C a nehorí. Na konci miešania vždy pridávajte kôstky a na krátku dobu je spojte s cestom. Tým zabránite sfarbenie cesta a zabránite roztavenie. Počet kôstok na 1 kg – cca 15 000 – 16 000 ks.
Do úschovne
Čokoládové kôstky na pečenie veľkosť XS – veľmi malé, 43,5%, 10 kg balenie – VH-9466-554 sú najmenšie kôstky na pečenie v rade Callebaut®. Dokonale dávajú tenkým sušienkam a miniatúrnym rohlíčkům intenzívny, výraznú čokoládovú príchuť. Naši cukrári odporúčajú používať tieto pecky do piškót a pekárenských výrobkov, ktoré vyžadujú len krátku dobu pečenia. Výsledkom je, že sa kôstky počas tepelného spracovania neroztopí. Vďaka špeciálnej receptúre – s nižším obsahom kakaového masla – sú odolné voči teplotám v peci až do 200 ° C a nepripaľujú sa. Na konci miešania vždy pridávajte kôstky a na krátku dobu je spojte s cestom. Tým zabránite sfarbenie cesta a zabránite roztopenie kôstok. Počet kôstok na 1 kg – približne 20 000-22 000 ks.
Do úschovne
*Kocky na pečenie z horkej čokolády 39,1%, 10 kg balenie – CHD-CU-20×014-471 *, sú kocky na pečenie zo 100% z tmavej čokolády. Obohaťte svoje sušienky, žemle a rožky lahodnou chuťou čokolády vďaka kúskom zo 100% lahodnej belgickej tmavej čokolády. Tieto kocky horkej čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v peci až 200 ° C. Kúsky sú navyše ideálne pre pekárske výrobky, ktoré vyžaduje stredné až dlhú dobu pečenia. Vzhľadom k svojej strednej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si budú môcť vychutnať ako textúru, tak nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kocky sa pri miesení nezačnú kúriť. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Kocky na pečenie z mliečnej čokolády 25%, 10 kg kartón – CHM-CU-20×023-471 sú kocky na pečenie z mliečnej čokolády, ktoré vášmu pečenie dodajú skvelú chuť. Obohaťte svoje sušienky, rožky a rožteky lahodnou chuťou mliečnej čokolády s príchuťou kakaa a karamelovo-smotanovým arómu. Tieto kúsky mliečnej čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v peci až 200 ° C. Kúsky sú tiež ideálne pre pekárske výrobky, ktoré vyžadujú dlhú dobu pečenia. Vďaka svojej veľkej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si užijú textúru a nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kúsky sa nezačne topiť pod vplyvom miesenie. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Kocky na pečenie z bielej čokolády 20%, 10 kg kartón – CHW-CU-20V001-471 sú kocky na pečenie zo 100% bielej čokolády. Doprajte svojim koláčom, čokoládovým sušienkam a houstičkám bohatý a príjemný čokoládový nádych s kúskami bielej čokolády – samozrejme 100% lahodná belgická biela čokoláda. Tieto kúsky čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v rúre až 200 ° C. Kúsky sú tiež ideálne pre pečivo, ktoré vyžaduje stredné až dlhú dobu pečenia. . Vzhľadom k svojej strednej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si budú môcť vychutnať ako textúru, tak nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kúsky sa pri miesení nezačne kúriť. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Kocky na pečenie z mliečnej čokolády 25%, 1 kg balenie – CHM-CU-20×2-E0-U68 sú kocky na pečenie z mliečnej čokolády, ktoré vášmu pečenie dodajú skvelú chuť. Obohaťte svoje sušienky, rožky a rožteky lahodnou chuťou mliečnej čokolády s príchuťou kakaa a karamelovo-smotanovým arómu. Tieto kúsky mliečnej čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v peci až 200 ° C. Kúsky sú tiež ideálne pre pekárske výrobky, ktoré vyžadujú dlhú dobu pečenia. Vďaka svojej veľkej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si užijú textúru a nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kúsky sa nezačne topiť pod vplyvom miesenie. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.