váha | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | kus |
trieda nerezovej ocele: | 18/0 |
povrch: | saténový |
náter: | žiadny |
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 0,4 kg balenie – CHR-R36RB12-E0-D94, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Belgická mliečna čokoláda kuvertura Arriba 39% Callets ™, 2,5 kg balenie, CHM-Q415AR-E4-U70 je vyrobená z kakaa Nacional z hornej oblasti Guayas. História kakaa Arriba siaha až do 19. storočia: jedného dňa sa švajčiarsky chocolatier plávajúce po rieke Guayas v Ekvádore stretol s jedinečným druhom kakaa. Kakaová odroda Nacional so svojimi jedinečnými vôňami bola rýchlo nazvaná Arriba podľa oblasti povodia, kde sa pestovala. Dnes je odroda Nacional, ktorá sa pestuje v oblasti Arriba, stále veľmi vyhľadávaným druhom kakaa, ktorá dáva výnimočne intenzívnu kakaovú chuť. Callebaut® ‘s Arriba Milk Chocolate odhaľuje intenzívny pražený kakaový základ s množstvom sladkých karamelových tónov a jemných ovocných tónov. Arriba chutí skvele v kombinácii s mierne kyslými prísadami, ľahko praženými prísadami, ako sú jemné kávy, a jemnými bylinnými prísadami. Arriba je skvelá pre čokoládové tyčinky a tabuľky čokolády, ale možno ju tiež použiť v najrôznejších aplikáciách, od ochucovanie ganache až po peny, crémeux alebo omáčky. Ekvádorské kakao Arriba Nacional dodáva tejto čokoláde dokonalú chuť.
Odporúčané kombinácie:
*Muškátový oriešok, pomaranč, marhuľa, guinness, baza, olivový olej, hľuzovkový olej, guatemala – káva papua ng, čučoriedka.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), aróma. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na prech, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, sušienky a koláče.
*Pekárske výrobky: polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 25,9% Callets ™, 5 kg blok, CW2NV-132, je ikonická biela čokoláda, ktorá má vyváženú rovnováhu mlieka, smotany a vanilky, ktorá je súčasťou receptu Recipe N ° W2. Vďaka svojej hustej tekutosti je však dokonalým receptom na bielu čokoládu pre miešanie a ochucovanie pien, krémov a ganache. Vďaka svojej príjemnej chuti ju možno kombinovať so širokou škálou prísad. Užite si skvelé konečné výsledky zakaždým!
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú orechy v poleve, čokoládová pasta, krémovej a maslové náplne, truffle.
*Koláče a dezerty: ganache, glazúry, peny a omáčky.
Do úschovne
Mliečna čokoláda do čokoládovej fontány, 37,8%, 2,5 kg balenie – CHM-N823FOUNE4-U71 má vysoký obsah kakaa a vysoký obsah kakaového masla. Existuje pre zákazníkov väčšie potešenie než namáčanie ovocie, drobného pečiva alebo marshmallows do tekutej lahodnej čokolády? Mliečna čokoláda do fontán je skvelá pre hýčkanie zákazníkov smotanovo-karamelovú mliečnou čokoládou Callebaut®. Callebaut® obohacuje recepty z čokolády do fontány o extra maslo, aby bola zaistená tekutosť čokolády vo fontáne a fondue po dlhšiu dobu.
Do úschovne
Kakaová hmota 100% v prášku, 1 kg balenie DCL-3P524VHE0-760 – ideálne do mliečnych výrobkov, nápojov, zmrzliny a dezertov, pečiva, cukroviniek. Výrobok sa skladá zo 100% z kakaovej hmoty a 52-56% z kakaového masla.
Do úschovne
Kocky na pečenie z bielej čokolády 20%, 10 kg kartón – CHW-CU-20V001-471 sú kocky na pečenie zo 100% bielej čokolády. Doprajte svojim koláčom, čokoládovým sušienkam a houstičkám bohatý a príjemný čokoládový nádych s kúskami bielej čokolády – samozrejme 100% lahodná belgická biela čokoláda. Tieto kúsky čokolády obsahujú menej kakaového masla, a preto sú odolné voči teplotám v rúre až 200 ° C. Kúsky sú tiež ideálne pre pečivo, ktoré vyžaduje stredné až dlhú dobu pečenia. . Vzhľadom k svojej strednej veľkosti sa počas pečenia nerozpustí – preto tí, ktorí ochutnajú pečivo pripravené s ich použitím, si budú môcť vychutnať ako textúru, tak nádhernú chuť čokolády. Dobré vedieť: kocky by mali byť zmiešané s cestom na samom konci miešania. Vďaka tomu cesto nesfarbí a kúsky sa pri miesení nezačne kúriť. Chunk je kocka / kúsok čokolády, 7-9 mm dlhý / 6-10 mm široký / 5-7 mm vysoký.
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 10 kg balenie, CHR-R35RB1-554, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 2,5 kg balenie, CHR-R35RB1-554, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Belgická horká čokoláda 54,5% Callets ™ 0,4 kg balenie balenie, 811-E0-D94, je jednou z pôvodných receptúr Octaafa Callebaut, ktorá sa stala kultovou receptúrou čokolád Callebaut, preslávenú po celom svete. Rovnako ako všetky výrobky, Finest Belgian Chocolate je vyrobená z našej hlavnej zmesi Wieze. Praženie celých bôbov zaručuje bohatú chuť kakaa a jemné ovocné tóny. Perfektne sa hodí pre širokú škálu ingrediencií a je vhodná pre všetky využitia, od cukroviniek až po sušienky, omáčky a nápoje. Zakaždým skvelé výsledky! Jednička šéfkuchárov bude fungovať v každej situácii. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, sladké drievko, mäta, fenikel, kardamóm, Raki – anízová pálenka, portské, pivo Kriek Bellevue, Guinness, Grenadínach, makadamové orechy, olivový olej.
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krém na pečenie (na torty, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická mliečna čokoláda 33,6% Callets ™ 0,4 kg balenie – 823-E0-D94, je kultový mliečna čokoláda preferovaná šéfkuchári po celom svete. Vyznačuje sa hlbokou, teplou farbou, hladkú textúrou a sladkým karamelovým tónom. Táto veľmi obľúbená čokoláda má plnú chuť a vynikajúcu spracovateľnosť. Skombinujte ju so širokou škálou silných korenených, ovocných, mliečnych alebo likérových príchuťou. Vďaka svojej všestranné tekutosti je efektívny v akejkoľvek aplikácii. Pre dokonale vyváženú a vyváženú chuť miešame kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghana a Ekvádor.
Odporúčané kombinácie:
škorica, vanilka, klinčeky, karadamon, mango, marhuľa, citrón, koňak (Armagnac), grappa, Leffe Bond, makadamiový orech, hľuzovkový olej, levanduľa
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský Krimi, crémeux, anglický krém a tvarohový, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče /.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 28% Callets ™ 0,4 kg balenie – W2-E0-D94, je ďalší originálna receptúra Octaafa Callebauta, ktorá sa stala obľúbenou čokoládou mnohých šéfkuchárov. Táto čokoláda je najviac belgická, pretože sa vyrába hlavne z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestnej cukrovej repy. Má skvelú chuť s výraznými tónmi mlieka, krému, karamelu a vanilky, ktoré sú v dokonalej rovnováhe. W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horkej, od korenie po bylinky a od ovocia až po pivo. Vďaka svojej strednej tekutosti je vynikajúci všestrannou čokoládou. Používa sa v čokoládových tabuľkách, alebo prázdnych figúrkach a prekvapuje krásnym saténovým leskom a elegantný textúrou. Môžete sa na ňu plne spoľahnúť pri ochucovanie pien, krémov, zmrzliny, nápojov a omáčok. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Čierny sezam, sečuánske korenie, koriander, vavrín, mango, rebarbora, citrón, sezamový olej, kozí syr
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárenské výrobky k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Belgická zlatá čokoláda 30,4% Callets ™ 0,4 kg balenie – CHK-R30GOLD-E0-D94. Táto karamelová čokoláda je vyrobená z kvalitných vybraných surovín, ako sú pálený cukor a mlieko, oplýva bohatými tónmi karamelových cukríkov, masla, smotany a štipkou soli, ktoré spoločne vytvoria úžasný zážitok. Potešte sa jej bledo jantárovou farbou so zlatistým odtieňom, ktorú môžete použiť prakticky všade. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Vanilka, fazuľa tonka, jablko, pomaranč, ananás, višňa, marhuľa, datle, citrón, mandle, čaj Matcha, káva, horká čokoláda, pražená kukurica (popcorn)
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.