váha | 5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Švajčiarska mliečna čokoládová kuvertura Milk Claire 33%, balenie 5 kg, CHM-P007CLARE6-Z72 je unikátna alpská čokoláda, ktorá nesie titul “Najlepšia mliečna kuvertura na svete” vďaka Akadémii Maestri Pasticceri Italiani. Kombinuje v sebe chuť švajčiarskeho mlieka s jemnou karamelovou arómou a sladu, má jemnú a delikátnu štruktúru. Jemne sa rozplývajúca čokoláda s delikátnou konzistenciou obsahuje tiež prírodnú vanilku. Obsah kakaového masla je 31%.
Kakaové maslo vo forme kôstok Callets ™, 3 kg NCB-HDO3-654 je hlavnou ingredienciou, ktorú používa každý kreatívne majster čokolády. Kakaové maslo Callebaut® je vyrobené z vybraných pražených celých kakaových bôbov najvyššej kvality. Je 100% čistý a má neutrálnu chuť a farbu. Je to skvelý základ pre farebné zmesi určené pre postrek airbrush pištoľou. Je tiež vynikajúci prísadou pre reguláciu tekutosti vašej čokolády. Pridaním 1% až 8% kakaového masla do celkového objemu čokolády, bude čokoláda redšie, takže je ideálna pre tenké a veľmi tenké formovanie a polievanie. Kakaové maslo zvyšuje lesk a lámavosť čokolády vo tvarovaných a polievaných cukrárskych výrobkoch. Spracovanie kakaového masla Callebaut® je veľmi jednoduché. Predáva sa v balení s hmotnosťou 3 kg vo forme kôstok. Produkt je tiež dostupný v lyofilizovanej forme ako prášok Mycryo ™.
Do úschovne
Kakao 10-12% tuku natrite, 1 kg je alkalizovanom prášok, ktorý vzniká po mletie kakaovej hmoty, ktorá vzniká po hydraulickom lisovaní so zníženým obsahom tuku. PH 8.0 ± 0.2. Farba je tmavo červená. Vhodná k príprave zmrzlín, instantných nápojov a dezertov. Je možné objednať aj kakao s iným obsahom tuku, alebo s inou hodnotou pH, taktiež je možné objednať aj iné balenie a to 25 kg, 900 kg, alebo 25 ton.
Do úschovne
Kúsky bielej čokolády 350 g, čokoláda na pečenie F30145 vyrobené holandskou spoločnosťou FunCakes, špecializujúca sa na výrobu zmesi na pečenie tort a dezertov a farebných dekoratívnych predmetov pre profesionálnych cukrárov a pekárov.
Čokoládové kúsky Chocolate Chunks určené ako doplnok ku cupcakes, cookies a tortám! Vďaka svojej receptúre sa čokoláda nerozpúšťa a je vhodná na pečenie. Znáša vysokú teplotu v rúre, a preto ju možno pridať do pripravovaného cesta. Máte radi, keď Vám niečo chrumká vo Vašich cupcakes, cookies alebo tortách? Potom vyskúšajte čokoládové kúsky od FunCakes. Kúsky sú k dispozícii v tmavej, mliečnej a bielej farbe a sú vyrobené z pravej belgickej čokolády! Práca v kuchyni nie je tá najjednoduchšia, takže si vyberte tie najlepšie produkty – každé Vaše pečenie potom bude malým umeleckým dielom! V dôsledku teplotných rozdielov sa môžu kusy počas prepravy a skladovania roztaviť. Stále je možné použiť, majú len mierne zmenený tvar. Postupujte podľa pokynov na obale. Ak hľadáte menšie kúsky čokolády, nájdete ich v našej ponuke ako čokoládové šošovky FunCakes. Sú úplne rovnaké, len o niečo menšie. Vyberte si produkt šitý na mieru Vašim potrebám.
Obsah: 350 gramov.
Príprava: Pred pečením pridajte požadovaný počet kusov priamo do vybraného konečného produktu (napr. Cesto na sušienky).
Zloženie: cukor, kakaová hmota (33%), kakaové maslo (8%), emulgátor: E322 sója), prírodná aróma (vanilka). Alergény sú * tučne . Môže obsahovať stopy *mlieka. Tento produkt má certifikáciu Halal.
Skladujte pri teplote medzi 8 ° C a 20 ° C na suchom mieste v uzavretej nádobe.
Do úschovne
Belgická biela čokoláda 28% Callets ™ 0,4 kg balenie – W2-E0-D94, je ďalší originálna receptúra Octaafa Callebauta, ktorá sa stala obľúbenou čokoládou mnohých šéfkuchárov. Táto čokoláda je najviac belgická, pretože sa vyrába hlavne z mlieka kráv pasúcich sa na belgických pastvinách a cukru z miestnej cukrovej repy. Má skvelú chuť s výraznými tónmi mlieka, krému, karamelu a vanilky, ktoré sú v dokonalej rovnováhe. W2 možno kombinovať so širokou škálou prísad a príchutí: od kyslých po horkej, od korenie po bylinky a od ovocia až po pivo. Vďaka svojej strednej tekutosti je vynikajúci všestrannou čokoládou. Používa sa v čokoládových tabuľkách, alebo prázdnych figúrkach a prekvapuje krásnym saténovým leskom a elegantný textúrou. Môžete sa na ňu plne spoľahnúť pri ochucovanie pien, krémov, zmrzliny, nápojov a omáčok. Aby sme získali dokonale harmonickú a bohatú chuť, miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Čierny sezam, sečuánske korenie, koriander, vavrín, mango, rebarbora, citrón, sezamový olej, kozí syr
Odporúčané použitie:
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochutenie. Ideálne pre výrobky, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárenské výrobky k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, krémy na pečenie (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzlina a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Horká čokoláda – kuvertura – Alto El Sol 65%, 1 kg balenie – CHD-P65ALTN-E1-U68 o strednej tekutosti. V srdci peruánskej prírody sa nachádza plantáž Alto El Sol, ktorá je chránená silnou vegetáciou, a také podmienky Kakaovníkom poskytujú bohatstvo minerálov. Dominantné kyslosť a červené plody dodávajú tejto čokoláde tmavú farbu a dlhotrvajúci intenzívnu chuť. Tento prodkut je certifikovaný ako ekologický. Obsah kakaa je 65%, 37% kakaového masla. Pôvod: zrná z peruánskej plantáže, odroda Criollo Amazonia (Trinitario).
Odporúčané kombinácie: vanilka, speculoos – belgickej sušienky, tonka fazuľky, eukalyptus, marhuľa, broskyňa, mango, mirabelky, červená paprika, paradajka, bergamont, banán, mandle, pistácie, olivový olej
Odporúčané použitie: polevy, pralinky, tabuľky čokolády
Do úschovne
Švajčiarska horká čokoládová kuvertura Black Zabuye 83%, balenie 1,5 kg je najtmavšia čokoláda ponúkaná na trhu, ktorá poskytne maximálne množstvo kreativity a možnosť tvorby čokoládových výrobkov. Jej farba úplne zodpovedá jej chuti: ľahko kyslastá, horká chuť s jemným zakončením. Čierna kuvertura Black Zabuye je ideálna na tvorbu praliniek, dezertov, tort, petits fours, verrines a ďalších drobných cukroviek a sladkých výrobkov. Je špeciálne určená na čokoládovú tvorbu v kombinácii s tou najbelšou čokoládou na trhu: White Nuit Blanche. Obsah kakaového masla je 44%.
Do úschovne
Švajčiarska biela čokoládová kuvertura White Nuit Blanche 37%, balenie 1,5 kg, CHW-N153NUBLE6-Z71 je čisto biela kuvertura, ktorá v sebe kombinuje chuť švajčiarskeho mlieka a smotany so špeciálne spracovaným kakaovým maslom, čo tejto kuverture dodáva jedinečnú krémovosť a sladkosť a výrazne vanilkovú arómu. Má nízky obsah cukru. Je ideálna pre tvorbu dekorácií. Zvlášť sa odporúča kombinovať túto čokoládu s najčernejšou čokoládou na trhu Black Zabye. Obsah kakaového masla 39,3%.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.