váha | 1.5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Švajčiarska horká čokoládová kuvertura Black Zabuye 83%, balenie 1,5 kg je najtmavšia čokoláda ponúkaná na trhu, ktorá poskytne maximálne množstvo kreativity a možnosť tvorby čokoládových výrobkov. Jej farba úplne zodpovedá jej chuti: ľahko kyslastá, horká chuť s jemným zakončením. Čierna kuvertura Black Zabuye je ideálna na tvorbu praliniek, dezertov, tort, petits fours, verrines a ďalších drobných cukroviek a sladkých výrobkov. Je špeciálne určená na čokoládovú tvorbu v kombinácii s tou najbelšou čokoládou na trhu: White Nuit Blanche. Obsah kakaového masla je 44%.
Belgická horká čokoláda kuvertura Ecuador 70,4% Callets ™, 2,5 kg balenie, CHD-R731EQU-E4-U70, je vyrobená z kakaa jemnej chuti z Latinskej Ameriky. Dnes je Ekvádor destinácií, v ktorej sa rodí vynikajúce kakaové odrody a príchute. Ekvádorskí farmári investovali do techník kultivácie, fermentácia a sušenie, výsledkom čoho sú kakaové bôby s úžasnými senzorickými vlastnosťami. Táto tmavá čokoláda má veľmi vyváženú kakaovú chuť so silne praženým arómou a mnohými ovocnými a kyslými príchuťami. Náznaky rumu, whisky a tabaku poskytujú tejto čokoláde veľmi lahodný a vyvážený charakter. Ecuador je otvorený tiež vzrušujúcim možnostiam párovanie: exotické ovocie, kyslé ovocie, káva a ocot, to je len niekoľko z mnohých možností.
Táto tmavá čokoláda je vynikajúcou voľbou ako taká, ale môže byť použitá aj v širokom rozsahu, od ganache po peny, krémy alebo omáčky. Ideálna chuť tejto čokoláde dávajú ekvádorskej bôby z odrody Arriba Niacona.
Odporúčané aplikácie
*Cukrovinky: na čiastočné polievanie, tvarovanie stredných dutých figúrok (15-30 cm), formovanie praliniek, formovanie malých dutých figúrok (5-15 cm), miešanie, dekoratívne zdobenie, nastriekanie (airbrush), ochucovanie. Ideálne pre produkty, ako sú karamelky, polevy na orechy, čokoládové pasty, krémové a maslové náplne, ganache, čokoládové plátky, truffle.
*Koláče a dezerty: na dochutenie. Ideálne pre produkty, ako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický krém a tvaroh, ganache, glazúry, čokoládová láva / fondán, pena, omáčky, piškóty a koláče.
*Pekárske výrobky: k polievanie a nanášanie cukrovej polevy. Ideálne pre výrobky ako chlieb a briošky, sušienky, muffiny, pekárenský krém (krémový koláč, dánske pečivo a koláče).
*Zmrzliny a sorbety: na dochutenie. Ideálne pre výrobky, ako je americká zmrzlina, tradičné talianska zmrzlina, talianska zmrzlina a sorbety.
Do úschovne
Kakaový prášok Bensdorp 10/12 DDP, 25 kg balenie, 100001-793 je velmi so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizovankvalitný kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, ktorý je vyrobený z kvalitných kakaových bôbov zo západnej Afriky. silne alkalizované PH: 7,6-8,2.
Do úschovne
Horká mletá čokoláda ChocoGrattato 62%, 20 kg – M-6CHRA-P-473 je 100% nastrúhaná čokoláda, špeciálne určená na prípravu zmrzliny z horkej čokolády. ChocoGrattato je 100% horká čokoláda, ktorá je jemne nastrúhaná, aby sa ľahko pridávala do zmrzliny. Skombinujte prášok s ChocoBase pre bohatú a intenzívnu čokoládovú chuť. Prášok ChocoGrattato je ideálna pre prípravu čokoládovej zmrzliny s intenzívnou, hlbokou príchuťou horkej čokolády.
Do úschovne
Náplň na pečenie Horno, termostabilné, 22 kg balenie, FNN-X26HNAT-840 je náplň, ktorá je určená pre cukrárske a pekárske výrobky určenia na pečenie. Je termostabilné. Zachováva si krémovú štruktúru ako vo vnútri upečených výrobkov, alebo na ich povrchu. Neobsahuje palmový olej a stužené tuky.
Do úschovne
Horká čokoláda – kuvertura – Mexique Origine 66%, 2,5 kg balenie – CHD-N66MEX-E4-U70 o strednej tekutosti a mierne kyslastou počiatočné chuťou, má vysoký obsah kakaa a korenené a drevité arómu s nádychom sladkého drievka. Obsah kakaa je 66%, obsah kakaového masla je 37%. Pôvod: kakaové bôby z Venezuely, trochu Criollo, najmä odroda Trinitario.
Odporúčané kombinácie: škorica, perník, karí, sladkého drievka, malina, banán, sladké víno – Banyuls aoc, karamel, lieskové orechy, malinový ocot
Odporúčané použitie: polevy, pralinky, tabuľky čokolády
Do úschovne
Švajčiarska mliečna čokoládová kuvertura Milk Claire 33%, balenie 5 kg, CHM-P007CLARE6-Z72 je unikátna alpská čokoláda, ktorá nesie titul “Najlepšia mliečna kuvertura na svete” vďaka Akadémii Maestri Pasticceri Italiani. Kombinuje v sebe chuť švajčiarskeho mlieka s jemnou karamelovou arómou a sladu, má jemnú a delikátnu štruktúru. Jemne sa rozplývajúca čokoláda s delikátnou konzistenciou obsahuje tiež prírodnú vanilku. Obsah kakaového masla je 31%.
Do úschovne
Švajčiarska biela čokoládová kuvertura White Nuit Blanche 37%, balenie 1,5 kg, CHW-N153NUBLE6-Z71 je čisto biela kuvertura, ktorá v sebe kombinuje chuť švajčiarskeho mlieka a smotany so špeciálne spracovaným kakaovým maslom, čo tejto kuverture dodáva jedinečnú krémovosť a sladkosť a výrazne vanilkovú arómu. Má nízky obsah cukru. Je ideálna pre tvorbu dekorácií. Zvlášť sa odporúča kombinovať túto čokoládu s najčernejšou čokoládou na trhu Black Zabye. Obsah kakaového masla 39,3%.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.