váha | 2.5 kg |
---|---|
cena za: | kus |
Biela čokoláda 28%, 2,5 kg balenie, CHW-R28-557 je biela čokoláda s 28% kakaa a vyváženou chuťou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Španielska horká čokoláda Natra 62%, 1 kg balenie, dropsy je vyrobená z niekoľkých ingrediencií, ktoré sú starostlivo namiešané z vyvážených, poctivých surovín a to vo vysokej kvalite, vďaka ktorým dochádza k vzniku horkej čokolády s intenzívnou chuťou. Klasická španielska horká čokoláda s plnou a intenzívnou chuťou, ktorá vyniká intenzívnou kakaovou chuťou s pikantnou kyslosťou. Obsahuje 39% kakaového masla. Je vhodná na temperovanie, kedy vďaka tvorbe vzniknutých kryštálov dochádza k vzniku požadovaného lesku, napríklad počas tvorby praliniek. Čokoláda je formovaná do takzvaných Dropsov, vďaka čomu je ju veľmi ľahké temperovať, a to bez možnej straty chutí (horkosť, sladkosť), textúry (pevnosť, ale kompaktnosť). Vďaka 3 kvapkám, je vhodná napríklad na výrobu praliniek, tabuľky čokolády.
Do úschovne
Biela čokoláda na zmrzlinu 38,5% Callets ™, 2,5 kg balenie ICE-50-WNV-552, je biela čokoláda určená pre zmrzlinárne: je ideálna na čokoládovú polevu u nanukov alebo do stracciatella. Ice Chocolate W2 sa zakladá na pôvodnej receptúre W2 od Octaaf Callebaut a je vhodná pre výrobcov zmrzlín a nanukov. Je veľmi tekutá a preto je ideálna na tvorbu zmrzlinové polevy a prípravy stracciatella. Má vyváženú chuť s bohatými tónmi mlieka, smotany a karamelu a s nádychom vanilky. Vďaka vysokému obsahu kakaového masla je Ice Chocolate W2 perfektná pre používanie vo zmrzlinárnách na prípravu poliev na nanuky alebo na stracciatella. Nevyžaduje temperovanie: čokoládu stačí len rozpustiť a je hotová. Čokoláda následne behom pár sekúnd stuhne na zmrzline a vytvorí tak dokonale chrumkavú a lahodnú kôrku. Následne sa veľmi rýchlo rozpustí v ústach a poteší bohatou krémovou chuťou.
Do úschovne
Švajčiarska horká čokoládová kuvertura Black Zabuye 83%, balenie 1,5 kg je najtmavšia čokoláda ponúkaná na trhu, ktorá poskytne maximálne množstvo kreativity a možnosť tvorby čokoládových výrobkov. Jej farba úplne zodpovedá jej chuti: ľahko kyslastá, horká chuť s jemným zakončením. Čierna kuvertura Black Zabuye je ideálna na tvorbu praliniek, dezertov, tort, petits fours, verrines a ďalších drobných cukroviek a sladkých výrobkov. Je špeciálne určená na čokoládovú tvorbu v kombinácii s tou najbelšou čokoládou na trhu: White Nuit Blanche. Obsah kakaového masla je 44%.
Do úschovne
Horká čokoláda – kuvertura – Venezuela Origine 72%, 2,5 kg balenie – CHD-P72VEN-E4-U70 s najvyššou tekutosťou, ponúka ideálnu rovnováhu medzi silnou a výraznou chuťou kakaa a drevitým arómu. Obsah kakaa je 72%, obsah kakaového masla je 42%. Pôvod: kakaové bôby z Venezuely, trochu Criollo, najmä odroda Trinitario.
Odporúčané kombinácie: ružové korenie, grapefruit, bergamont, jahoda mara des bois, jablká red delicious, slivka, slivovica, karamel, pekanové orechy, lieskové orechy, čaj lapsang souchong, obilný chlieb
Odporúčané použitie: polevy, pralinky, tabuľky čokolády
Do úschovne
Beligická ružová čokoláda Ruby 47,5% Callets, 2,5 kg balenie, CHR-R35RB1-554, je čokoláda s intenzívnou ovocnou chuťou a sviežich, ovocných tónoch. Je vyrobená z rubínových kakaových bôbov. Čokoláda Ruby RB1 neobsahuje žiadne pridané farbivá ani ovocné príchute. Jej jedinečná farba a chuť vám umožní vytvárať unikátna kombinácia a nachádzať nové nápady na cukrovinky, koláče a dezerty. Pre jej univerzálne tekutosť, je čokoláda RB1 vhodná pre širokú škálu využitia, od tvarovanie a polievanie až na výrobu peny a ďalších. Na dosiahnutie harmonickej chuti miešame kakaové bôby z troch rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Odporúčané kombinácie:
*Korenie, curry, škorica, vanilka, perník, mäta, wasabi, bazalka, šafran, rozmarín, maracuja, liči, marhuľa, ananás, kokos, citrusové ovocie, červené ovocie, mango, algae, ružové šampanské, ovocné pivo, pivo Guez, cuberdon, karamel, mandle, lieskové orechy, sezamový olej, syr camembert, syr rokfort, zelený čaj, káva, ocot, sójová omáčka, horká čokoláda, velvet chocolate Callebaut, mušle sv. Jakuba
Do úschovne
Horká čokoláda 48%, 10 kg balenie, CHD-R9489-86A je dezertná čokoláda s 48% kakaa. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, na prípravu horúcej čokolády pripravenej v mlieku alebo vo vode, do čokoládových fontán a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Mliečna čokoláda 33%, 10 kg balenie, CHM-T92941-86A je mliečna čokoláda s 33% kakaa a krémovou konzistenciou a intenzívnou, sladkastou, vanilkovo-mliečnou arómou. Je skvelá pre polievanie dezertov a tort, do čokoládových fontán, na prípravu horúcej čokolády, na prípravu náplní do praliniek a ďalších cukrárskych výrobkov.
Do úschovne
Prihláste sa k odberu nášho newsletteru,
budeme Vás informovať o aktuálnych novinkách a zľavách.
+420 593 035 134
info@gastromania.sk
Pracovná doba:
pondelok – piatok: 8:00 – 16:00
Gastromania.sk 2011-2019. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Prečítajte si viac.