Okrúhly chafing v ponuke Gastromania.sk

V tejto produktovej kategórii nájdete profesionálne okrúhle chafingy v rôznych variantoch. Gastromania.sk ponúka veľmi široký výber okrúhlych bufetových chafingov na servírovanie mäsa, zemiakov, vajíčok, údenín a ďalších výrobkov. Ideálne pre hotely, catering, na vonkajšie akcie. V ponuke nájdete elektrické chafingy, alebo na pastu, palivo, alebo gél.

Všetky okrúhle chafingy potravín, ktoré máme v ponuke, boli vyrobené z trvanlivých a odolných materiálov a so starostlivosťou o najmenšie detaily. Produkty sú spoľahlivé a určite splnia očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov, ktorí vždy vsádzajú na kvalitu.

Čítať viac >

Na čo slúžia chafingy – okrúhle?

Chafingy na potraviny – okrúhle sú to inovatívne zariadenia, ktoré umožňujú udržať jedlo pri požadovanej teplote. Výrobky sú ľahko použiteľné a naozaj nenahraditeľné pri akciách a iných príležitostných udalostiach, kedy jedlo stojí na stoloch dlhšiu dobu. Všetky výrobky, ktoré nájdete v sortimente nášho internetového obchodu, sú v súlade s nariadením EP 1935/2004, ktoré sa týka priameho styku daného výrobku s potravinami. Je to záruka bezpečnosti.

Nami ponúkané ohrievače potravín – okrúhle sú k dispozícii v rôznych veľkostiach (dĺžka, šírka, výška, priemer či kapacita) a tiež v celkovom výkone a type napájania. Bohatý sortiment umožní, aby si každý našiel to, čo vyhovuje jeho požiadavkám!

Kde zakúpite okrúhle ohrievače potravín?

Samozrejme v našom internetovom obchode Gastromania.sk! Ponúkame okrúhle ohrievače potravín, ktoré vyrobili renomované firmy, čo je potvrdením ich najvyššej kvality.

Srdečne Vás pozývame, aby ste sa zoznámili s celým sortimentom a v prípade otázok, či pochybností Vám sme k dispozícii. Prajeme úspešný nákup!